| iPhone 7, 7 Plus - težave (take in drugačne) | |||||
Vidim, da še nimamo te teme, tako da jo odpiram. (Sam sicer zaenkrat (še) nimam sedmice
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Gregorio?
|
|||||
Na mojem občasno opažam da zmrzne kamera. Torej v obeh primerih, ko je telefon zaklenjen in poslajdaš gor ekran ter klikneš na kamero, ali ga odkleneš in greš v kamero. Včasih se sploh ne zbudi kamera, jo je treba zapreti in ponovno odpreti. Mislim da je težava v iOS10. Naložen je 10.0.2.
|
|||||
To z kamero, je pomoje tezavq ios10 ker tudi na iphone SE se to dogaja.
_________________ You are what you think. |
|||||
V primeru "rumenega ekrana" na 7+ pomaga ce vklopite "color filters" v settings in nastavite kot kaze slika. Meni je pomagalo, ce se pa ne bo po kakem tednu display ulezal, pa gremo vprasat apple kako in kaj dalje:)
![]() |
|||||
Jaz tudi opažam na mojem iphonu 7 rumen zaslon, sem ga primerjal z 6s in je razlika očitna, upam, da se bo zadeva uredila v nekem roku, če je res glede lepila, da se mora posušiti, color filters res da pomaga, ni pa trajna rešitev, jaz še tudi počakam, potem pa da vidim kako naprej.
|
|||||
Verjetno ma tudi kaj veze s tem dejstvo, da je apple omenjal toplejše zaslone na novih napravah.
|
|||||
To se tud men zgodi na 6s in 9.3.5. Sicer redko, a se. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Malo sem raziskoval in mislim da bo prej to ja kot pa,da se mora 'lepilo posusit'. Sicer sam sem izklopil color filters in moram reci, da sem se nekako navadil na toplejse barve. Sedaj, ko pogledam staro 6ko mi je ekran prevec 'moder', hladen:) |
|||||
Če imaš vklopljen color filters je zaslon res preveč hladen oziroma moder, jaz sem tudi izklopil color filters, zgleda, da je dokaj podobno kot true tone na novem ipad pro-ju, ko se zaslon prilagaja glede na svetlobo ali nekako takole. |
|||||
ima kdo problem z lagom pri scroll-u v aplikacijah predvsem tweetbot, facebook?
Nazadnje urejal/a linux Čet 03. Nov 2016 21:14; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Nesi nazaj oz na servis, jaz sem imel, da ko je bila svetlost in bela podlaga da je bila fleka pikslov veliko svetlejsih kot drugi in so mi zamenjali telefon.
|
|||||
Potreba po menjavi ali ne? Kaj mislite?
http://thenextweb.com/apple/2016/10/21/apple-made-two-versions-iphone-7-one-sucks/ Ne vem sicer, a ima to kaj veze z modemom, ampak se mi skoraj pri vsakem drugem klicu zgodi, da me sogovornik ne sliši in moram klic prekinit in še enkrat poklicat. Osamljen primer ali ima kdo podobne težave? Vse ostalo dela BP. Imam pa 7 128, 10.0.3, simobil. |
|||||
|
|||||
Ponovitev Samsunga? http://bgr.com/2016/10/20/iphone-7-exploding-car-fire/
|
|||||
|
|||||
normalno.
tudi ce bi ti istalo se 20,30% bi ga tako ali tako verjetno dal polnit zvecer. lte je dokaj pozresna zadeva. |
|||||
👍🏻 Hvala😀 |
|||||
Sej 6 ur je nekje poraba baterije nisem se sel cez tole, lahko jo porabis v enem dnevu lahko pa v dveh odvisno kolko visis gor. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Zadnje čase mi iPhone prejema MMS-e na tak način: številka_pošiljatelja/type=plmn@mms.mnc070.mcc293.gprs.
Pomoje da se je to začelo, odkar imam iPhone 7. Sem pa na Telekomu. Ma kdo podobne težave? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 35, 36, 37 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |