Smesen Mac bug | |||||
Sem popolnoma resetrial računalnik, pa še vedno... Je zelo tečno, častim kavo / pivo tistemu, ki pomaga rešit ta problem. |
|||||
EDIT: ctrl+klik (ne cmd+klik) Nazadnje urejal/a macata Sre 06. Okt 2021 08:47; skupaj popravljeno 1 krat _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
|
|||||
to kar je Macata napisu velja za CTRL tipko ... tko da ti pomoje pritiskaš CTRL in ne CMD !.. Probaj tale tester da vidiš če se ti tipka kaj zatika oziroma kaj pritiskaš če sta tipkovnici različni (win,mac) https://en.key-test.ru/ _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
Konec 80h sem se se ukvarjal s pisanjem programov (clipper/dbase). Pa me kliče ena uporabnica iz ene firme, da ji program kar sam od sebe tipka random znake. Ne ve pa kdaj. No in grem pogledat, kaj bi to lahko bilo. Pa začne gospa tipkat in neki ne vidi dobro, se nagne naprej bliže ekranu in jooj, računalnik začne kar sa tipkat. Ja, ženska je bla ornk obdarjena in je z joški stisnila tastaturo. Si predstavljate, kako sem jaz, 20 let star mulo eni 50 let stari gospe poskušal dopovedat, da ma prevelke joške in da brez očal ne bo šlo. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
|
|||||
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |