Novice o dosegljivosti novega update.a
http://www.appleinsider.com/articles/08/12/11/apples_mac_os_x_10_5_6_update_may_be_around_the_corner.html
| Update 10.5.6 | |||||||
Novice o dosegljivosti novega update.a
http://www.appleinsider.com/articles/08/12/11/apples_mac_os_x_10_5_6_update_may_be_around_the_corner.html |
|||||||
V torek verjetno.
|
|||||||
ravnokar instaliral...
|
|||||||
Kakšna velika razlika?
Menda bolje delovanje iger, finderja... Poglej pod System Preferences če je mogoče kaj novega. |
|||||||
Po vrsti. Imam MBP (revizija februar 2008).
Opazil sem nov vnos v System Preferenes, in sicer za Trackpad. Verjetno mi zadeva zdaj podpira se kaksno gesto vec uname -a: Darwin eowyn.local 9.6.0 Darwin Kernel Version 9.6.0: Mon Nov 24 17:37:00 PST 2008; root:xnu-1228.9.59~1/RELEASE_I386 i386 Ce najdem se kaj, bom sporocil. Moje zelje: - da se Safari ne bi sesuval ob obisku FB strani - da se Mail ne bi sesuval - pa da bi koncno zacel delat kaksen Latex editor |
|||||||
Pri meni je vse stabilno
|
|||||||
|
|||||||
NE NADGRAJUJ, ČE ŠE ŽELIŠ JAILBREAKATI iPhone v prihodnje
|
|||||||
zee, a imaš MacBook/Pro z Ati grafično? Če ja, a preizkusiš, če deluje Mafia (cider port) |
|||||||
A to resno? |
|||||||
Po instaliranju omenjenega updata nisem opzil razlike pri hitrosti delovanja OS.
|
|||||||
@MitjaP: graficna kartica je od Nvidije (serija 8xxx). upam, da ne bo crknila.
@blaster: ja. tale popravek nekaj zdrma sam operacijski sistem tako, da iTunes ne zaznajo vec telefona v DFU nacinu. |
|||||||
Ja hvala, sem sicer že ugotovil, da gre za USB kext problem. Če je samo to, lahko pwnage tool in quickpwn posodobijo v enem dnevu da bo deloval kot mora.
|
|||||||
Inštaliral Combo update in vse dela OK zaenkrat.
|
|||||||
Ne vem, če je ravno zaradi update-a, vendar sta se naslednji stvari začeli dogajati po update-u:
- iPod Touch se mi ponoči ne polni, ampak celo prazni. Zvečer ga dam na dock, dam iMaca na sleep, zjutraj je iPod pod 10% baterije. Prej se to ni dogajalo, oziroma se je lepo polnil čez noč, - Time Machine zgublja povezavo s Time Capsule in posledično ne backup-ira. Včasih se dostop poštima sam, včasih pa je treba spet vnesti geslo za dostop do TC |
|||||||
pa vsi več prstni načini ukazov na touchpadov ne delajo več povsod..
vsaj pri meni ne. recimo če hočem povečat ikonice v finderju, nekak ne dela :/ |
|||||||
|
|||||||
To je baje zaradi novih laptopov, ki imajo dva načina delovanja zaradi dveh grafičnih... Lahko da se bo zadeva pojavila v naslednjem popravku v novi podobi... |
|||||||
ta popravek je kr nekaj no! gre kak downgrade naret, na enostaven način?
|
|||||||
Buče ... Ista stvar je še vedno dosegljiva, le da je treba zdaj vsakič opdret kompletne preference (kar na koncu pomeni 2 klika več ali 3x več klikanja ... Če bi bilo kaj zaradi tanovih ogledal ... ups, laptopov ... bi to možnost čisto izklopili, ne le skrili ... |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |