Vsekakor se pa splača prebrati knjigo Zakaj spimo, morda najpomembnejša knjiga v življenju...
Lp,
Peter
p.s. admini, ne teme prestaviti v 106. stran iščem aplikacijo, prej preberite knjigo
| App ki spremlja in analizira spanje | |||||
Zanima me kakšna dobra aplikacija za spremljanje spanja in njegovo analizo. Lahko je tudi plačljiva. Za ta namen bi tudi nabavil Apple uro.
Vsekakor se pa splača prebrati knjigo Zakaj spimo, morda najpomembnejša knjiga v življenju... Lp, Peter p.s. admini, ne teme prestaviti v 106. stran iščem aplikacijo, prej preberite knjigo |
|||||
Tega je kar precej in se je kar težko odločit za najboljšo, ker ima vsaka svoje prednosti in slabosti.
Jaz sem na koncu pristal na AutoSleep, ker beleži preko ure brez kakršnegakoli nastavljanja - http://autosleep.tantsissa.com. |
|||||
Tudi jaz uporabljam AutoSleep. Edina aplikacija, ki res samodejno beleži spanje.
|
|||||
+1 Autosleep
Super analiza in predvsem, čista avtomatika |
|||||
sleepwatch
kot zanimivost, ce zvecer spijes kako pivo, sem opazil kako se poveca povprecje utripov/min (zaradi presnove), posledicno slabse spanje |
|||||
Imam isto izkušnjo z alkoholom in utripom. Znanec iz stroke mi je razložil, da alkohol razširi žile in mora zaradi tega srce bolj črpati.
|
|||||
Avtosleep +1
Nimam pripomb ... |
|||||
A vam tale Autosleep kej dodatno troši baterijo? Mislim... a je zaznat razliko v porabi?
|
|||||
Nisem opazil ne na uri ne na telefonu porabe. Tako da je minimalna |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |