2G kot EDGE-Bluetooth modem iBook-u (Tiger)? | |||||
Vceraj ste mi pomagali odklenit iPhone 2G, danes sem ze gor na polno. In sem se domislil, ker sem zelo mobilen in zdaj jaz Vas vprasam: A bi tale moj 2G lahko bil EDGE -> Bluetooth modem za iBooka? Tako da bi tudi on-the-go bil polno on-line z iBookom? Hvala!!! |
|||||
Preko bluetootha zal ne bo slo... gre pa preko WiFi-ja ... http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=5049 |
|||||
To je noro (da lahko vsaj hitro tole odgovorjam iz Booka Ja, tisti link ki je bil poslan, res deluje ... preprosto kot pasulj (še zame), in zdaj to že odgovarjam preko WiFi modema aka iPhone! Vi Jabučniki tu ste težki carji, res svaka čast. Počutim se manj kot Jabi, ma počutim se kot ... ne vem, peška! HVALA, g. PS: seveda sem se igral še naprej in tudi že sparil Bluetooth-a: ampak ko hočem iz iBook poslat kak fajlček na iPhone, mi javi da iPhone ni podprt? TOrej, kaj naj si sploh začnem z iPhone BT? Any suggestions? |
|||||
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |