Ali kdo slučajno ve če so Iphone-i kupljeni pri O2 unlockani. Sem trenutno v UK in bi ga rad kupil. Rabim odgovor čimprej.
Hvala

| Iphone iz Anglije O2 | |||

Ali kdo slučajno ve če so Iphone-i kupljeni pri O2 unlockani. Sem trenutno v UK in bi ga rad kupil. Rabim odgovor čimprej.

Hvala  | 
	|||

Niso.

LP -J  | 
	|||

Tukaj je seznam drzav in podatek o tem, ali so odklenjeni >> http://support.apple.com/kb/HT1937

Odklenjeni so na voljo v naslednjih drzavah (operater): - Belgija (Mobistar) - Češka (o2, T-Mobile, Vodafone) - Grčija (Vodafone) - Hong Kong (3) - Italija (TIM, Vodafone) - Luksemburg (Vox Mobile) - Nova Zelandija (Vodafone) - Rusija (MegaFon, MTS, Beeline) - Singapur (SingTel) - Slovaška (Orange) - Južna Afrika (Vodacom) - Turčija (TurkCell) Ni pa nujno, da lahko v vseh državah kupiš iPhone brez vezave (prepaid) ali kot tuji državljan... V Italiji je oboje možno (prepaid, kupi lahko vsakdo z osebnim dokumentom) ...  | 
	|||

To ni čist točno tko kot piše. Znanec, ki dela pri Applu v Nemčiji mi je konec oktobra prinesel Iphone 3g 16g, ki je bil odklenjen. Uporabljam lahko katerokoli SIM bp. PA nadgradnja dela iz Itunsov bp, edin iz 2.1 na 2.2 še nimam časa nardit.  

Da je nemški lahko vidim iz serije modela MB396DN. Vidim da na netu tega ni na seznamu. Mislim si da imajo pri uradnih zastopnikih program za odklepanje. Lp  | 
	|||

Kolikor sem bil obveščen bi naj odklenjene imeli tudi v Franciji. Za UK pa vem, da nimajo. 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |