Živjo;
mogoče kdo uporablja CarPlay wireless adapter ?
https://cplay2air.com/?fbclid=IwAR0Ov0EHZRc4mcpHg_cDU-uU3YJR_U3NZrdIM1U-JO2KqM06y8aZH0K2Qmk
| CarPlay wireless adapter | |||||
Živjo;
mogoče kdo uporablja CarPlay wireless adapter ? https://cplay2air.com/?fbclid=IwAR0Ov0EHZRc4mcpHg_cDU-uU3YJR_U3NZrdIM1U-JO2KqM06y8aZH0K2Qmk |
|||||
Živjo. Uporabljam. Dela zaenkrat bp. Kot mora.
|
|||||
V Mazdi ne deluje... in se ze od decembra lani ubadam s tem... in cakam, da dobim povrnjen denar... Dongle sem medtem ze poslal nazaj na kitajsko... Tudi na nemskem Mazda forumu je nekaj takih, ki jim ne deluje OK... prekinja... skratka... neuproabno ... Sem pa probal isti donlge tudi v sinovem Fordu... in tam je vsaj med testiranjem delovalo BP ...
Preveri pred nakupom, ce deluje s tvojim vozilom... |
|||||
Že prek kabla je zadeva precej muhasta (novi 508)
...ne predstavljam si kako je šele s tem |
|||||
No če se odločiš da vzameš, pa sporoči kako dela... Junija dobim Rifterja pa razmišljam, da bi vzel tole. |
|||||
Poskusi zamenjati kabel... v Hondi je z Amazon Basics kablom non stop prekinjalo. Smo zamenjali za nov original kabel in dela brez težav. |
|||||
Tako kot je rekel Mikrohard, originalni kabel je ključen.
|
|||||
Meni preko kabla v Mazdi CX-5 deluje odlicno... nimam pripomb... Uporabljam pa originalni kabel ... CarPlay modul je bil nakdnadno vgrajen, ker ga ob nakupu avta se ni bilo ... |
|||||
Jaz uporabljam brezžično v VW Golf. Dela bp. Zaenkrat nobene težave.
|
|||||
Imam originalni kabel.
Včasih se nekaj zgodi pa traja dalj časa, ali pa sploh ne zazna telefona. Iztaknem pa vtaknem nazaj pa dela. Včasih traja par sekund, da se poveže včasih pa tudi 30-40 sekund. Sem pa imel neoriginalnega z magnetom, in ja....še večje sranje je bilo. |
|||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |