IPHONE 3G unlocked | |||||
Sem zelen glede iphonov in ostalih tehnikalij. Zanima pa me, če se lahko tale iphone uporablja oz. odklene za uporabo pri slovenskih mobilnih operaterjih(kako se ga odklene); APPLE IPHONE 3G 16GB unlocked touchscreen PDA smartphone. Ali je še kakšna stvar važna, modeli, serije, generacije, praktična razlika me 8 in 16 GB? Hvala za čimhitrejši odgovor, ker bi ga rad čimprej kupil . Zanimata me še nokii N85 in N96, primerjava. Ima kdo kakšne komentarje, kakršnekoli.... Če se komurkoli da, moj tel.: 040 55 11 71 Hvala, Nazadnje urejal/a jan.perne Pon 08. Dec 2008 05:52; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() Ostalo kako se odklene oz. kako se kaj nastavi je na forumu že tako na veliko, dolgo in na široko napisano da ne moreš zgrešiti zato ti predlagam da si to prebereš. lp |
|||||
![]() |
|||||
lp,m |
|||||
![]() |
|||||
Glede tega jaz pravim, da za tak denar (ok. 500eur) dobiš od iPhone-a največ. Seveda spet je odvisno koliko ga potem izkoristiš - če si bolj hekersko osveščen potem je užitek zagotovljen! ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Glede serije mors met sreco da ne dobis une italjanske serije k ma svetlobo 1mm zraven ekrana... Potem minimalna cena je 450€...kar je pod tem je nateg Potem se da iPhone se jailbreakat...to pomen da lahko nalagas aplikacije, ki niso potrjene s strani appla to bi blo vec al mn to potem ti se svetujem nakup 50$ Gift Card za US Store (lahko zrihtam jaz) in veselo nalaganje aplikacij ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
ok do 400€...sam kj mn pa ne...k une ponudbe za 330€ so vse nateg |
|||||
![]() |
|||||
Jan |