FAT32 podpira samo datoteke do 4GB, tako če imaš kakšne zazipane igre ali druge stvari, ne bodo šle nanj. Tak da je bolje v NTFS imeti (tudi zaradi drugih stvari).
Če ga pa misliš uporabljati samo z Mac-om potem pa priporočam da ga daš v HFS+.
Glede filmov pa nevem ali je od formata...
PS: Mac NTFS samo bere, tako da si moraš naložiti še en software da bo podpiral tudi pisanje - vem da je eden odprtokoden medtem ko je en drug plačljiv (Paragon). Jaz imam slednjega (skrekano) in deluje super
FAT32 podpira samo datoteke do 4GB, tako če imaš kakšne zazipane igre ali druge stvari, ne bodo šle nanj. Tak da je bolje v NTFS imeti (tudi zaradi drugih stvari).
Če ga pa misliš uporabljati samo z Mac-om potem pa priporočam da ga daš v HFS+.
Glede filmov pa nevem ali je od formata...
PS: Mac NTFS samo bere, tako da si moraš naložiti še en software da bo podpiral tudi pisanje - vem da je eden odprtokoden medtem ko je en drug plačljiv (Paragon). Jaz imam slednjega (skrekano) in deluje super
Ja, sej se mi je zdelo. Sicer pa uporabljam M$, tako da zadostuje NTFS. Sicer pa planiram jit na :imacintel2: v letu 2009.
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.