Zanima me, ce se jih ze kje dobi pri nas? ima kdo ze kaksne izkusnje, kako se obnesejo?

| Apple In-Ear Headphones with Remote and Mic za iPod touch | |||||

Zanima me, ce se jih ze kje dobi pri nas? ima kdo ze kaksne izkusnje, kako se obnesejo? 

| 
	|||||

Slušalke prodajajo v apple storu v city parku 

| 
	|||||

A ves mogoce koliko je cena? 

| 
	|||||

mislm da 75€

če ni malček cenejše  | 
	|||||

Test:

http://gizmodo.com/5102091/lightning-review-new-apple-in+ear-headphones Naj bi bile popolnoma združljive tudi z novimi MB in MBP.  | 
	|||||

Hvala za odgovore. Bom skocu v pondelk v  istore:) 

| 
	|||||

Pa jih res že imajo v iStore-u? Še ne teden nazaj sem jih spraševal, če jih imajo in so me čudno gledali, da še niti en mesec ni minil, od kar so navoljo v US. 

| 
	|||||

kaj pa obstaja kaj takega za iPhone 2G? 

| 
	|||||

ce je jack za sluslalke isti (kot pri starih) potem tak pasejo v iphone 2g  | 
	|||||

Jaz sem sel tudi takoj v istore, pa jih se nimajo...nevem, kdo je ze reku, da jih imjo...pravijo, da jih dobijo po novem letu...te slusalke so popolnoma zdruzjive z iphone 2G, 3G, ipod touch 2G in novimi mbp in mb!

Peter  | 
	|||||

Pozna kdo kak cenejši nadomestek za slušalke z mikrofonom kompatibilen s Touchem 2g? Headseti imajo namreč večinoma 2 priključka (slušalke, mikrofon), ne pa obeh na enem. 

| 
	|||||

Če dobiš kje slušalke od iPhone 3G (ki so zraven v škatli) - mislim da imajo te zraven še mikrofon. No nevem točno, naj nekdo potrdi... 

| 
	|||||

Kak bi pa drugače človek telefoniral preko headseta potem? LP -J  | 
	|||||

Tako je  | 
	|||||

kak bi lahko ble te slušalke kompatibilne z iPhoni če piše na applovi strani da niso?

in niso kompatibilne niti z iTouch prve generacije!  | 
	|||||

To razumem, ampak zanima me, če obstaja (najbrž obstaja) kakšen cenejši third-party nadomestek slušalk za iPhone, ki bi bil kompatibilen tudi z iPod Touch 2G; za VoIP preko Truphone me namreč zanima. Ima kdo vsaj kakšne izkušnje z VoIP na Touchu? Ker te in-ear originalne so kar drage...  | 
	|||||

Enako zanima tudi mene. Lahko kdo preveri če delajo na iPhonu 3G?? LP  | 
	|||||

Na iPhonu baje dela vse, razen glasnost...tko da na strani čisto pravilno piše da niso združljive  

Dela pa pač vse ostalo...tako kot na originalnih slišalkah, ki jih dobiš zraven..  | 
	|||||

kolko pa pridejo te slušalke? 

| 
	|||||

Te slušalke NE delajo z iphone (3G); oziroma zvok je zelo slab (popolnoma brez nizke frekvenze, medtem ker na ipod nano (ta zadnj) delajo ok a ni nevem kaj....

Seveda sem testiral!  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |