Pozdravljeni,
brat si kupil Macbook Air M1 pa me zanima kako je možno naredit, da na Air-u v ozadju deluje recimo Plex server, video se predvaja na Tv-ju in da lahko na Macu ekran zapreš dol in še vedno vse predvajna na Tv...
Hvala.
| Macbook Air M1 nastavitve | |||||
Pozdravljeni,
brat si kupil Macbook Air M1 pa me zanima kako je možno naredit, da na Air-u v ozadju deluje recimo Plex server, video se predvaja na Tv-ju in da lahko na Macu ekran zapreš dol in še vedno vse predvajna na Tv... Hvala. |
|||||
@Deko kje pa je nabavil MB Air M1.
Hvala. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Jaz za to uporabljam NoSleep aplikacijo.
|
|||||
Mediamarkt.at, prevzet v Graz-u. @d1990 hvala. |
|||||
Pa ima CRO-SLO tipkovnico? Hvala. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Ne.
|
|||||
Tole. Še ena popularna aplikacija, ki dela podobno je Amphetamine: https://apps.apple.com/us/app/amphetamine/id937984704?mt=12 |
|||||
Uradno ne smes cez mejo Ce delas gori je drugo. Zanimivo, da mediamarkt ne poslji v slo oz posilja zgolj po AT. |
|||||
Jaz sem vzel M1 Aira pri iStylu, čakal sem 16 dni, ker sem vzel večji disk, cena je bila nižja kot E4Y...
|
|||||
A lahko mogoče napišeš ceno? Ker se mi zdi čisto neverjetno, da je bilo ceneje kot Majdič. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |