Jabuk
Keynote ne exportira zvoka
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.12.2008 20:33:19
Keynote ne exportira zvoka
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Problem se začne pri Keynote, ki pri snemanju zvoka čez prezentacijo potem noče tega zvoka skupno z videom exportirat. Problem je dokumentiran tule:
http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1592261&tstart=0

Ena od rešitev je, da vseeno exportaš, potem pa razbiješ keynote paket in najdeš noter zvok, ter nato združiš v iMovie. Ampakkk.... iMovie noče importirat *.mov exportirane datoteke, ki je prišla iz Keynote....

Kaj se hecajo pri Applu? To so PCjevsi problemi... :S

Nazadnje urejal/a Nikio Ned 25. Jan 2009 20:44; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 05.12.2008 21:44:25
Si poskušal v keynote exportat v kaj drugega in ne samo v .mov datoteko? Pojdi pod File-Export-QuickTime-Formats-Custom in klikni na settings. Izberi kak DV ali Apple Intermediate Codec ali celo Divx, če imaš nameščen kodek, bi se moral pojavii, sicer bo file pri DV ali AIC precej večji, ampak če bo delal, ga boš lahko potem vseeno pretvoril v kaj drugega. Sporoči če kaj pomaga.

Kar se iMovieja tiče, se mi pa zdi čudno, ker meni je .mov datoteke importalo brez težav... Mogoče bo kdo drug kaj več vedel.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 07.12.2008 11:22:52
Drugače sem rešil... Glede na reakcije forumovcev (link zgoraj) sem se odločil da naredim roll-back update-ov. Še enkrat sem inštaliral direkt iz original cdja in sedaj dela. Sedaj imam sicer malo manj updatano verzijo, ampak meni je ta funkcija bolj pomembna. Mov fajli so res simpatično majhni, kar rabim za upload na video portale.

hvala vseeno za trud.

EDIT: je pa znimivo, da mi pri exportu že narejenih (in snemanih) prezentacij naredi isto. Če hočem, da po novem dela, moram slajde skopirat v nov fajl in posnet znova.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 25.01.2009 20:46:03
Prejšnja rešitev je delovala samo, če je bilo slajdov zelo malo.

Danes sem potegnil nov upgrade za Quicktime in zadeva izgleda rešena. Vsaj pri poskusnem exportu iz Keynote '08 na mali resoluciji je normalno delovalo.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani