Zdravo, zanima me če ima morda kdo backbone in ali se da dobiti kak nastavek za iphone 14 pro max. Namreč zaradi kamere se ne vsede lepo. Pri 12 pro je šlo brez problema
| Backbone | |||||
Zdravo, zanima me če ima morda kdo backbone in ali se da dobiti kak nastavek za iphone 14 pro max. Namreč zaradi kamere se ne vsede lepo. Pri 12 pro je šlo brez problema
|
|||||
https://playbackbone.com/nl-my/products/iphone-adapter/ Zastonje je, samo poštnino plačaš |
|||||
O super hvala.
|
|||||
Tole je pa top . Sam sm mogu na amazonu narocit ker ne najdem slovenije :/ Ampak me je pa zlo presentl na iPhone 14 pro max je vrhunsko
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Nasploh je backbone zakon!!!
|
|||||
Sm nov v temu , lahko poves dodatno kaj je super _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Ker uporablja priključek namesto bluetootha in zato ni lega. Odlično dela z Delto emulatorjem. Odličen material! ... Lahko ga uporabljaš kot klasičen gamepad na macu. Nima svoje baterije. ... |
|||||
Jaz imam sicer od razerja kishi v2, podobna zadeva. Super za arcade igre in pa za igranje xbox iger, preko gamepass-a. Grafika in igre kvalitete igralnih konzol na telefonu
|
|||||
A se bi dalo kaj podobnega dobiti za ipad air 5?
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |