Eno vprašanje, ali se da v kontaktih v Adress booku pri naslovniku dodati še en datum tipa Birthday, ki te potem vsako leto opomne o tem dogodku (npr. za god).
LPM
| Adresar | |||||
Eno vprašanje, ali se da v kontaktih v Adress booku pri naslovniku dodati še en datum tipa Birthday, ki te potem vsako leto opomne o tem dogodku (npr. za god).
LPM |
|||||
Card/Add Field/Birthday pa pivo bo tole lp Avi |
|||||
Sem napisal post na blogu o tem tukaj,
lp, M Nazadnje urejal/a makonja Sre 26. Nov 2008 09:28; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
kr za 2 našparaj
|
|||||
Najprej je potrebno natančno prebrati, potem pa na pivo
Bom še enkrat probal z Card/Add Field/Birthday če sem slučajno spregledal (pa mislim da nisem) ko pridem domov. Vseeno hvalaM |
|||||
a ne ne ne ne bos se tko vn zvleku pod birthday imas se field Dates pa tm dodas se eno pivo bo to |
|||||
haha! good one avian
btw kdo ima 2 rojstna dneva lp, M |
|||||
Če hočem jih imam lahko tudi tri!!!
No, jaz jih imam lahko kar nekaj: 1) uraden 2) ko sem prvič z rogovim ponyem preizkusil preskočiti stopnice pred domačo cerkvijo (mogoče zato ne maram vere) in so se mi vilice zlomile 3) ko smo z kolegovim yugičem falili most... you should see this 4) ko smo z drugim kolegom (ta yugo je bil naštiman za hitrostne dirke... 5) še nekaj manjših zadev, ki bi jih združil pod 5 Jebiga... še dobri smo ratali... |
|||||
Kako je težko natančno prebrati kar želim. Dajte, preberite moje vprašanje in odgovorite, da žal ne gre, ne pa pive prosit.
Torej: če dodaš field Date te ne opozarja vsakoletno na ta dogodek, (kot napisal v prvem postu). Kot pa tudi piše v prvem postu nekateri, še posebej naši starši, zelo radi praznujejo godove, npr. mojemu očetu celo več pomeni kot RD. Glede na to, da že drugič prosim brez razloga, da si preberete problem, in si tle dopisujemo brez rezultatov, imam kar nekaj pirov že v dobrem Pa brez zamere. |
|||||
OK, ti bi rad v Address Book dodal polje ali več njih, ki bi vsebovala datume in obenem bi rad, da ti na ta določen datum opomni... ane?
No, jaz sem dodal rojstni dan enemu kontaktu, pa mi v iCal-u niti tega ne pokaže. Drugače pa... če sem prav razumel... dodaš "rojstni datum" in potem dodajaš "datumi", ki jih različno reimenuješ.... mislim, da je to že bilo napisano. Sedaj pa tudi mene zanima, kako bi kontaktom dodal datume (rojstne ali pa katerekoli druge) in bi se mi prenesli v iCal!? |
|||||
@faganel preber si tukaj: http://makonja.blogspot.com/2008/11/rojstni-dnevi-v-address-booku.html sam napisal točno to kar sprašuješ.
@matjazp2 tole mi pa prisluži pir. V address booku dodaj k kontaktom polje anniversary in potem uporabi program Dates to iCal da jih preneseš v iCal, mislim da se s tem programom dajo celo naštimati opomniki. lp, m |
|||||
Evo, kaj se nisem spomnil pogooglat.
Dates to iCal zgleda obetavno, pa je treba plačat. Sem pa našel nekaj kar deluje, ima pa še buge (dvakrat uvaža) http://www.devzero.it/YABI_3.0_Download.html Hvala LPM |
|||||
@makonja: hvala ti, sem se potem spomnil še na apple.com forum in sem dobil isti odgovor razen za Birthday Bar, ki se zdi odličen... ga bom kar probal!
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |