Ravno si z Norton Ghost kloniram svojo particijo z Win xp (ustvarjeno preko Boot Campa) na eno izmed particij na zunanjem fw disku...bomo videli, če bo delovalo...
Še 40 minut.

Se javim, ko bo znanega kaj novega.
E: Tipkam iz FW400 zun. diska, kjer se nahajam v Win XP...sicer je bootalo dlje kot navadno (sploh dokler se ni pokazal WIN logo), sedaj pa dela povsem normalno. Samo option sem držal med zagonom in so se mi pokazali MAC, WIN (notr. trdi disk) in WIN (FW). Kul.
Mislim, da je to tudi rešitev tvojega problema, edino malo več časa vzame kot direktno instaliranje na removable disk...
E2: Nisem prepričan, če mi je res uspelo; sem vmes poskusno izklopil disk iz elektrike (sem sumil, da dela navaden boot camp) in se win xp ni sesedel. Poleg tega sedaj v os x ne vidim več ene izmed particij zun. diska (v xp jo vidim preko MacDrive-a)...Vgl. previdno in lahko noč!
E3: Mi sploh ni uspelo, je rekel, ko sem izbrisal boot camp particijo na notranjem disku in skusal bootati iz zunanjega: No bootable device. Sedaj mi niti v os x ne prikaze particije, ki sem jo ustvaril za winse na zunanjem disku; v na novo nalozenih win xp mi kaye vse, zato resujem podatke...Previdno, ce pa kdo pozna kak dober tutorial, naj se pa javi.