| High sierra | |||||
|
|||||
Zaženi internet recovery.
|
|||||
Si sposodim temo, da ne smetim preveč,
imam iMac, 8G, 3.4 GHz, 2017. Os Sierra. Kateri OS priporočate, kar najnovejši, - ali je možno, da se potem sistem opazno upočasni? Hvala. M |
|||||
Odvisno sicer od zmogljivosti, ampak jaz na macih nalagam vedno zadnji OS, ki ga mac podpira.
S Catalino je pa druga štorija, ker je res absurdno hroščata. |
|||||
Se pravi Mohave bo kar ok izbira... hvala...m
|
|||||
Samo Cataline ne nalagat
|
|||||
Jst mam Cataline dela vse zaenkrat BP...uporabljam trenutno že 2 mesca |
|||||
32 bitne aplikacije ne delajo več na Catalini. Jaz imam par starih iger, ki jih občasno rad igram pa zdaj ne delajo več.
Drugih problemov nisem opazil v zadnji verziji. |
|||||
Komot das gor Catalino. Eni pretiravajo. Ima tezav enako kot druge verzije, oziroma sam se z njo nisem imel tezav. Pa dnevno delam na njej 8+ ur...
|
|||||
Jaz tudi delam na njej, pa imam na njej več težav, kot sem jih imel kdajkoli prej.
Izpadanje wireless, bluetooth zamiki, zunanji monitor se ne vžge vedno ali pa se ne more odločit kako bi razporedilo okna, pa še bi se kaj našlo. Se mi zdi, da ne škodi, če se opozori, da se v določenih primerih takšne stvari dogajajo tudi po štirih mesecih popravkov. Če je nekdo bolj konzervativen pri nadgradnjah bo hvaležen za to informacijo in ga ne bo nič manj, če bo ostal na Mojave. Če pa želiš izkoristi oz. bit usklajen z ekosistemom je seveda skoraj edina možnost, da požreš te napake in trpiš do naslednje (upam) bolj stabilne verzije. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |