zato ker sm zdej preklopu iz windowsov na osx-e, pa mi logic ni tok domač.
A mogoče obstaja kšn zlo podobn program, kt je Cubase

Cubase | |||||||
zato ker sm zdej preklopu iz windowsov na osx-e, pa mi logic ni tok domač. A mogoče obstaja kšn zlo podobn program, kt je Cubase ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Tudi jaz, ko sem presedlal iz PC na Mac sem študiral kako pa zdaj muziko snemat? Najprej sem probal GarageBand. Ok, je bilo malo čudno, sistem je najbrž pri vseh teh programih podoben. Pa sem začel snemat. Že v startu sem videl da ima mnogo večji izbor midi bobnov in bas kitar, ter kakšne še bolj utrgane sinte. No, in potem je ven prišel Logic Studio. Vse v enem: Logic Pro (snemanj), MainStage (za live nastope), ta dva sta pomembna meni, imaš pa še ostale programe, ki sicer ne vem za kaj točno so, bom se pa poglobil v njih, ko bo čas primeren. Ampak Logica ne zamenjam za nič drugega, res. Znajdem se v njem, ogromno dobrih prednastavitev (instrumentov, kanalov, efektov ...). Ne vem sicer s katerim paketom Cubasa se lahko primerja Logic studio, vendar če primerjam: Cubase 5 - 599€ Logic Studio 9 - 499€ Logic ima mnogo bolj prijazen UI, ogromno dodatnih zvokov, samplov (Apple Loops, Jam Pack) ... Če vprašaš mene, ti predlagam nakup Logic Studia, kaj boš pa naredil pa sam najbolj veš. |
|||||||
![]() |
|||||||
enkrat sm slišou da obstaja neki podobnga pa sm pozabu ime |
|||||||
![]() |
|||||||
Sem bil na istem kot ti...pa ti povem, da ga čez Logic ni...Dva dni sem rabil, da sem lahko delal, sedaj pa se učim detajle in finese. Tisto kar sem znal na Cubase-u, sem znal na logicu po enem tednu. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Drugače pa 500€ za tak program, ki ima ogromno možnosti in bank zvokov, loopov ... je zelo poceni. Lahko greš pa tudi na Logic Express, ki je 200€, vendar močno okrnjen z efekti, še vedno veliko loopi in midi zvoki. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Js mam na računalniku OSX ter Windows. Zakaj men ko sm naložu ter zagnal Cubase sx3(k sm ga mel že prej) pa zvočno kartico prklopu use štekne? Nemorem niti miške premaknt. Kva je to narobe? |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Windows... Oprosti, ampak če boš tako trmast in ne boš niti preizkusil vseh macovih programov, potem pač apple ni zate. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
1. Kva je z windowsom narobe, mislm zakaj mi štekne? 2. Sm že neki poskušu z Logicom in GarageBandom pa mi ni tok ušeč k Cubase, pa če ga mam za windowse bi jih uporabljal pač za ene 2 programa, k jih mam original za windowse kuplena, pa jih nebi zdej še za osx kupoval. |
|||||||
![]() |
|||||||
Dobr za igračkanje ti je vredi kot samostojni program, ampak če želiš kaj več sprčkat bo potrebno kombinirati. Osebno: Pro tools. 2. alternative: Logic. Na winsih je pač bil " Nintendo " ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |