Ali mogoče obstaja kakšna aplikacija za snemanje videa na iphonu?
| Video na Iphone | |||||||
Ali mogoče obstaja kakšna aplikacija za snemanje videa na iphonu?
|
|||||||
ne
|
|||||||
Ok ni mi nič jasno.... Trenutno si lastim iphona, mel sm oz imam omnio pa me tole povsem razočaralo, ne znam še uporabljat te zadeve najbol ampak mi je zelo smešno da ne moreš nekega teksta kopirat ali snemat videa, ali imeti bluetooth za ta denar... Se opravičujem za off.... |
|||||||
Če mislš snemanje videa s kamero, zato obstaja plačljiv program videorecorder3g in pa brezplačen cycorder, pa morda še kakšen. Glede bluetootha pa mislm, da zaenkrat zadeva deluje le do te faze, da lahko iščeš BT naprave (poleg originalnega delovanje z zvočno opremo).
|
|||||||
Zato se pa vedno prej pozanimaš, predenj kupiš telefon. Tudi iPhone ima svoje pomanjkljivosti... in naštete so pač ene izmed glavnih. Filmčke sicer že lahko snemaš (Cycorder), MMS-e lahko sprejemaš/pošiljaš (SwirlyMMS), bluetooth hack je na poti (pač je originalno namenjen samo slušalkam/avtoinstalacijam)... tudi obstajajo aplikacije, ki dodajo delno copy/paste funkcionalnost (vem, da to ni to). Če ti ni všeč pa pojdi nazaj na Omnio (če boš še lahko živel s tako odzivnostjo, sistemom, ...). Za konec le še dejstvo: "Ni popolnega telefona!".
|
|||||||
Je...oz prihaja...iphone 7 Sicer je pa že tako pred ostalimi, da upam da sedmica ne pride še kmalu, kajti v tem primeru drugi lahko nehajko delat mobilce lp |
|||||||
Zakaj ravno "iPhone 7" ??
|
|||||||
Parodija na Windows 7
|
|||||||
I don't think so. Mislim da bojo Windows 7 presenetili. LP -J |
|||||||
jaz sem ga inštaliral vendar kot mi noče odpreti!
kakšna ideja |
|||||||
V app storu ni nič takega?
_________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||||
Počakaj na update (predvidevam, da si na 3.0 verziji).
Ne. |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |