Tukaj naj se zbirajo podatki, kaj vse vam ne dela po upgradeu in pwnanju firmwarea 2.2.
1. Prepoznava številk
2. SwirlyMMS
3. WiFiToggle
| Težave z fw 2.2 | |||||||
Tukaj naj se zbirajo podatki, kaj vse vam ne dela po upgradeu in pwnanju firmwarea 2.2.
1. Prepoznava številk 2. SwirlyMMS 3. WiFiToggle |
|||||||
|
|||||||
Ne, sem ga kr iz glave, dvomim, da je kaksna razlika. Raje piste svoje ugotovitve kaj vec ne dela.
Številke bodo kar blem, btw. |
|||||||
Sej kej drugač ga ne moreč QuickPwnat. Mene najbolj moti prepoznava številk, za ostalo mi je tko al drugače vseeno samo da to dela.
SwirlyMMS se pa sesuje še preden se naloži. |
|||||||
kaj pa slovenski paket iz cydie deluje normalno?
|
|||||||
Swirly bo se danes nov! Juhej!
|
|||||||
Je ze nova verzija ... 1.2.10 ... |
|||||||
A se je ze kdo bavil s stevilkami?
|
|||||||
To pride zdaj na vrsto |
|||||||
Še link http://www.swirlyspace.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=1032 |
|||||||
Meni je cydio odstranil in vse inštalirane fix-e in aplikacije, ki sem jih downloadal prek cydie ... |
|||||||
/sarkazem on/
A dej res??? To je pa res čudno. /sarkazem off/ Daj preberi si najprej ultimativno temo za iPone potem ti bo vse jasno zakaj se gre pri nadgradnji. Ahhh.... |
|||||||
Neki pa le ne dela: phone --> SIM Applications --> SMS stanje
|
|||||||
Jest sm ga jailbrake-ov.
Potem pa sem prek Installerja in prek Cinye dodal source za slovenski paket (iphone.slovenskipaket.info), pa mi nikjer ni pokazal paketa, da bi ga lahko inštaliral. A kdo ve, kdaj se bo to popravlo? Najbrž je treba paket priredit za novo verzijo firmware-a al kaj? |
|||||||
|
|||||||
Tenks, a prikaz številk že dela??
|
|||||||
Uspelo mi je cifre zrihtat. Treba bo manualno editirat ali vsaj posnet na iphone.
Da telefon prepozna ime klicocega je treba editirat datoteko Default.phoneformat v System/library/Private.Frameworks/Appsupport.framework Še vedno je za pravilni prikaz številk treba editirat UIDefaultFormats.phoneformat iz System/library/Frameworks/UIKit.framwork/Phoneformats UIMobileCountryCodes.plist iz taistega folderja sem sicer editiral, nisem pa siguren, da je potrebno. Več informacij o postopku in filete sem objavil tukaj: OBVEZNO PREBERITE NAVODILA! http://www.box.net/shared/dz039uuis2 Donacije zaželjene. |
|||||||
Hvala MaTiCeK!
Bom sprobal danes ali jutri, ko si naredim backup telefona. BTW: glede na to, da imam odklenjen in jailbreakan telefon, bi lahko naredil nadgradnjo kar z uradnim FW in nato izvedel se Quickpwn? |
|||||||
Ja, lahko, vendar prvo naredi uninstal raznih sistemskih dodatkov, ala logotipi operaterjev, winterboard, in te zadeve. Lepse je na clean, vsekakor.
|
|||||||
Super dela. Tnx a lot. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |