Pozdravljeni
Je kdo usposobil spletno banko abamobi na ios13?
Morala bi biti pososobitev za aplikacijo ampak meni je e najde :/
| Abamobi | |||||
Pozdravljeni
Je kdo usposobil spletno banko abamobi na ios13? Morala bi biti pososobitev za aplikacijo ampak meni je e najde :/ |
|||||
Meni so rekli, da bo update danes tekom dneva in je še čas do konca dneva...
|
|||||
Aha hvala
Upam da bodo zrihtali |
|||||
Update je gor
|
|||||
hvala... |
|||||
A se je kateremu uspelo registrirati
Jest dobim kodo na sms ampak tam se pa zadeva zaključi Na telefon so 2 dni že nedosegljivi Očitno je pri njih totalni kaos Isti problemi na androidu ko vpišeš sms kodo se ne zgodi nič _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
Jest sem se par min nazaj uspešno registriral ... končno lahko na več napravah.
|
|||||
Jaz sem se zjutraj normalno registriral na Abamobi in Abanet.
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
js tudi normalno
naredil reg in vse deluje ok _________________ iPad Air 2 iphone 7+ |
|||||
Izbrišeš staro aplikacijo, naložiš novo (isto), opraviš registracijo in deluje.
_________________ MacBook Pro 16 2021 iPhone 16 Pro 128gb Apple Watch 9 |
|||||
Nič ni treba brisati, samo posodobiš in deluje...
|
|||||
Glih probal v Abamobi in spet ne dela, kaj tudi vam?
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Tudi meni ne deluje...
edit: ponovno deluje |
|||||
Pri meni ni šlo samo s posodobitvijo, sem moral izbrisati app in istega na novo naložiti. Registracija in sedaj deluje normalno.
_________________ MacBook Pro 16 2021 iPhone 16 Pro 128gb Apple Watch 9 |
|||||
Jaz sem potreboval dobro uro,da sem usposobil.
Ni deloval link,ni delovala sms koda in še bi lahko našteval. Po uspešni aktivaciji seveda ni delalo
Pisalo neki error. Malo tralala narejeno imo |
|||||
Neke posodobitve so delali, jaz sem usposobil in danes plačeval položnice pa je občasno ven. Prej delalo vse bp.
|
|||||
Meni dela BP.
|
|||||
Piše, da je treba za vse uporabnike opraviti novo registracijo. Po vnosu e-poštnega naslova se zgodi ... natanko nič!?! |
|||||
Pa imaš potrjen mail ker ce ni potem verjetno ne bo nič _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
Vsi ki imate težave, da ne dobite maila je point v tem, da ste dobili pred nekaj tedni prvo maile, potem še pa obvestilo na sms, da morate potrditi e-mail naslove. Če tega niste storili, lahko to sedaj, ampak samo tako da se fizično zglasite na banki.
_________________ ????Apple iPhone 13, 128GB Midnight ⌚Apple watch 6 44mm Blue Aluminium Airpods Pro |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |