hej se da kako naštimat da bi poslušu ipod med igranjem igrce. Gre zato da se mi avtomatsko ugasne ko zaženem igrco. Je mogoce kaka na stavitev za to?
| Poslušaj iPod med igranjem igrce | |||||
hej se da kako naštimat da bi poslušu ipod med igranjem igrce. Gre zato da se mi avtomatsko ugasne ko zaženem igrco. Je mogoce kaka na stavitev za to?
_________________ http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=6366 50$ iTunes kartica (US) - 35€ Uspešno trgoval z: faganel |
|||||
pri nekaterih igrah je mogoče muziko poslušat, pri nekaterih pa ne
za kakšen program pa js nism nč slišu |
|||||
Imam 2G, z 2.0.1 SW, sem poizkusil z igro Whirlwind21, ki sicer nima lastnega zvoka in je iPod naprej igral...prav tako mislim da je deloval zvok na Quake4iPhone...vendar nisem 100%.
Za par sekund me je prehitel kolega, ki je potrdil to kar sem mislil, da nekje dela nekje ne...odvisno od igre verjetno. |
|||||
Ali si poskusil, da imaš nameščen program - Backgrounder (da tečejo procesi v ozadju). Najprej zaženi Ipod poženi play muzike, program spraviš v ozadje in nato žaženi igro seveda tako, da nimaš vključenega zvoka. |
|||||
izklopil sem zvok in dela
s programom backgrounder ne dela |
|||||
Odvisno je od aplikacije... Recim Solar quest je ena taka, kjer zelo težko naštimaš da bi muzka zraven delala, ko pa ti uspe da dela, pa aplikacija krešne
Najbolje je it v setting pri igri (če jih ima) in tam izklopit zvok in potem že v igri pritisnit dvakrat home in play. Če dela dela, drugače pa ne. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |