Za apple card se ze mogoce kaj ve kdaj pride v SLO, ce sploh pride kdaj ?
| Apple Card | |||||
Za apple card se ze mogoce kaj ve kdaj pride v SLO, ce sploh pride kdaj ?
|
|||||
Zenkrat ni še nič znanega za EU trg. |
|||||
Intesa mogoce že v kratkem? 😶
_________________ Lep pozdrav, David |
|||||
Zadnja informacija, da testirajo, realno je launch oktobra, čeprav so najprej obljubljali že za september. |
|||||
Ampak to ne velja za Apple Card... ampak samo za Apple Pay..,
|
|||||
Ce imas njihovo VISO debet card oz tako kot je 1 stran nazaj bila objavlena slika potem deluje preko apple pay,ali ti mora banka udobriti kartico da si med "testerji" |
|||||
Kaj je sploh catch Apple Card-a, razen "prestiža"? Odkar je ApplePay na N26, nisem še niti enkrat vlekel kartice iz denarnice in razmišljam, da je sploh ne bom več nosil s sabo. O cashbacku 2-3% pa itak lahko v EU samo sanjamo po mojem... |
|||||
Si se vprašal kaj je catch vsake kreditne kartice (ne debetne)? |
|||||
Ne, resno sprašujem. 10% - 15% letne obresti za negativno stanje na kreditni kartici se mi zdi smešno, da to sploh kdo uporablja. Kaj je torej fora Apple Card-a? |
|||||
Zakaj bi morala biti kaksna fora? Pac kartica kot kartica... le da na njej ni nobene stevilke ... in se pri vsaki transakciji generira zacasna stevilka... in je tako menda bolje zasciteno proti zlorabam ...
https://www.apple.com/apple-card/ |
|||||
Šminkiranje. Menda se hitro opraska, ne smeš je nositi zraven drugih kartic, v usnju ali jeansu ipd. (cela navodila so na to temo spisana s strani Appla). |
|||||
10-15% letne obresti je za US kartico precej nizko. Obicajno so letne obresti okoli 18-22%. Vse kreditne kartice v US so t.i. Revolving kartice, torej lahko odplacujes samo neki mesecni minimum. Drugace pa 3% cash back za apple nakupe, 2% cash back za nakupe samo ce uporabis apple pay (kar lahko v 70%+ stacynah) in 1% cash back za vse ostale nakupe, brez letne clanarine. Aja pa cash back je takojsnji ob vsakem nakupu in ne nakoncu meseca ali celo leta. Ce ne bi zbiral flight milje na moji cc bi celo vzel apple. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |