Jabuk
Ura?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.11.2008 23:11:04
Ura?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
...namreč ko kliknem na ikono za uro, me vrže nazaj v meni, rečeno mi je bilo, da je potrebno samo naložiti na novo softwear?
Bo držalo?
Kje potem dobim še ureditev za pravilen prikaz slo številk ipd.?

Gre se za iPhone 3G.

Lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kamnik - Rock City
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 17.11.2008 23:50:16
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Točno to se je zgodil meni in odgovor je DA, še enkrat bo treba pwnat, jest sem se nekaj časa hecal s tem problemom, pa permissions nastavljal pa ni blo uspeha, zato sem zgodbo nahitro zaključil. Firmware sm ponovno presnel iz neta pa potem naredil pwn in naložil na telefon, od takrat dela perfektno.

Kar se tiče številk in prikaza greš sem;
http://www.cyber.si/iphone/napotki21.htm

si prenameš tiste template za številke in narediš da bo prav. Winscp ali transmit pa najbrž že znaš uporabiti, saj ni težko. Jaz sem si najprej nastavil regijo na uk da imam ponedeljek kot prvi dan v tednu in šele potem popravil številke, ti pa kot želiš. Za US je nedelja btw.

PS; če boš kdaj kasneje nalagal slovenski paket ti avtomatsko pobriše te nastavitve pa bo treba še enkrat nastavit... no ja 5 minut dela, ampak sam za opozorilo da ne boš potem presenečeno gledal zakaj ne dela več.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani