| CARROT Weather | |||
Uporablja kdo ta opevani app za vreme in kako se obnese za našo regijo?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||
Jest. Uporabljam ga pa primarno zato, ker sem hotel Dark Sky, ki sem ga z uzitkom uporabljal cez luzo, pa na zalost ni na voljo za naso regijo. V nastavitvah Carrota pa lahko nastaviš Data source: Dark Sky.
Napoved je zato rahlo ralična od The Weather channel, ki ga uporablja Apple weather. Ne vem pa, od kje vleče Dark Sky source data, če ne iz naših baznih postaj, da dobi različne napovedi. Nisem pa nek heavy weather user, da bi lahko ocenil, kdo je bolj kredibilen. Bolj me zanima ali bo dez cez pol ure na moji lokaciji ali ne Za njegove "Witty" komentarje mi je pa bolj vseeno, prav tako za UI. Samo žal mi je, da nima funkcionalnosti Dark Sky-a, kjer res dobiš obvestilo o dežju praktično na minuto natančno za dano lokacijo. LP |
|||
Uporabljam www.vremeradar.si (pro) verzijo in sem precej zadovoljen.
|
|||
Jaz ga uporabljam (osnovno verzijo, ne premium). Kar se temperatur tiče, prihaja do rahlih odstopanj v višini 2 C (včasih za kakšno več, to me ne moti), včasih pa malo sfali pri vremenu (piše, da je delno oblačno, v resnici pa je oblačno za pop*****.
|
|||
Carrot je dodal nekaj novih sourcov. Kateri je po izkušnjah zdaj najbolj primeren in natančen za Slovenijo?
Dark Sky Foreca ClimaCell AccuWeather Aeris Weather MeteoGroup |
|||
In odstranil weather channel... edini ki je bil kolker tolko natančen glede dežja
![]() |
|||
Accuweather, i guess. Ampak velikokrat kar kaže 100% dež, je pa sonce.
|
|||
Živjo
A uporabljaš Carrot weather osnovno verzijo (samo nakup APP) ali tud kakšen tier? LP Aljaž |
|||
Jaz uporabljam source accuWeather in tier 1.
|
|||
Ja in ti vse deluje BP npr. a ti odklene satelite view, ti pošila opozorila?
|
|||
|
|||
Jaz sem to enkrat vklopil v podprti državi, pa mi včasih celo pri nas napiše.
Sicer je pa dober zastonj app Lightning (https://apps.apple.com/si/app/my-lightning-tracker-alerts/id1175031987), če kdo hoče notificatione za bližajoče se nevihte. |
|||
Hvala ti
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |