Imamo tukaj kakšnega tekača, ki teče z Apple Watch? Katero aplikacijo uporabljate za tracking? Sam sem do sedaj kar uradno Workout aplikacijo, ki je tudi edina, ki ti kaže statistiko na uri skozi cel čas teka (se screen ne zablura). Pri tej aplikaciji pa sem vseeno začel pogrešati malo bolj napredno statistiko, tracking športnih copatov (koliko km si pretekel s katerimi),… Zato tudi iščem in preizkušam kakšne druge možnosti.
Torej sam zaenkrat uporabljam AW6, Nike Run Club app, Airpods pro in Apple music oz. Overcast (oba appa omogočata Offline shranjevanje glasbe/podcastov na uri).
Pri tej aplikaciji me moti predvsem, da se screen zablura med tekom (pri AW6 always on display) in da je možno videti naenkrat samo 3 statistike.
Dobrodošle vaše izkušnje kako tečete z Apple napravami in katere aplikacije uporabljate.

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
 Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt
 Kontakt Na vrh strani
 Na vrh strani