Glede nato da ima veliko ljudi težave z software-jem me zanima katera verzija firmware je po vaše najbolj stabilna - najboljša?
LP
| firmware | |||||||
Glede nato da ima veliko ljudi težave z software-jem me zanima katera verzija firmware je po vaše najbolj stabilna - najboljša?
LP |
|||||||
v2.2 , ki bo na voljo v itunes 21 novembra.
|
|||||||
zadnja
|
|||||||
vsaj zame sigurno 2.1
|
|||||||
A ne pravijo nekateri (na enih forumih sem opazil): "It'll be a long time before 2.x becomes as stable as 1.1.4 ..." oz.nekaj v tem smislu.
Drugače zame 2.1.1 Tastari iPod bom pa nazaj na 1.1.4 dal da bom loh gitar hevo špivu pa wep hekov |
|||||||
Najbolj stabilna 2.1 in 1.1.4, vendar ima vsaka svoje prednosti
1.1.4 ---> zlo hitra 2.1 ----> appStore |
|||||||
AppStore? Saj ga lahko zloudas sam, mimo AppStora. |
|||||||
Jaz sem na svojega iPhone 2g namestil firmware 2 bolj zaradi mobileme sync-a, kot pa zaradi česarkoli drugega.
Drugače bi bil verjetno še vedno na 1.1.4 ok app store morda vendar kot je predhodnik napisal to se da uredit preko ssh-ja.... |
|||||||
Na 1.1.4 ne... Moras imeti FW 2.x ... za podporo aplikacijam preko AppStore ... |
|||||||
2.+ firmware moras imeti ze zato, ker so z njim pokrpali precej varnostnih lukenj.
|
|||||||
Sam tudi uporablam 2.1 in sem zadovoljen. Po kakšnem tednu ali dveh včasih začne delati počasneje. Zato ga samo resetiram in ponovno deluje hitro. Nimam pa naloženih veliko aplikacij: < 10
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |