Upam, da mi bo kdo znal pomagat
A kdo ve kako se ga naredi? Al je edina opcija na novo instalirat os x?
| .Trashes direktorij manjka | |||||||

Ojla!

Upam, da mi bo kdo znal pomagat A kdo ve kako se ga naredi? Al je edina opcija na novo instalirat os x?  | 
	|||||||

A si poskusil kaj zbrisat? Naj bi ga naredilo samodejno nazaj. 
			_________________  MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB  | 
	|||||||

Karkoli probam zbrisat (kar ni v mojem User-ju - kjer lepo obstaja .Trash in vse dela BP) mi napiše da bo direktno zbrisal - torej nič ne gre v Trash 

| 
	|||||||

Tukaj pravijo, da je problem s pravicami in zato ne moreš dostopat do njega.

https://www.cnet.com/news/recreate-trash-folders-to-fix-trash-problems/ _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯  | 
	|||||||

Ja to sem tut jaz med drugim našel - ampak karkoli probam kar sem našel napisanega nič ne pomaga  

| 
	|||||||

Ne vem točno, sam a ni .Trashes folder na zunanjih napravah (recimo USB ključki)?

Kar pa je nekaj drugega kot .Trash folder. Na mrežnih diskih pa file takoj zbriše in ne gredo najprej v Trash. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯  | 
	|||||||

Hmmm ... nimam pojma ... ampak moj problem je v tem ker ne morem zbrisat nic kar ni v mojem user folderju (s tem da nisem nic klikal zadnje dni da bi kaj spremenil ... preprosto je nehal delat) ... in ko sem doktoriral kaj bi lahko bilo sem najdu edino to razliko med mojim drugim mbp in tem ...oni ima na rootu .Trashes

No sej zdej delam reinstall pa upam da bo to pomagalo ...  | 
	|||||||

Zanimivo tudi re-install ni pomagal (če pa naredim novega admin userja pa vse špila kot je treba) ...

Tak da gremo clean install ...  | 
	|||||||

a ti ne mores brisat datotek, a ti briše direkt brez da bi šlo prej v trash.. je razlika  | 
	|||||||

Kaj pa opcija repair permissions v disk utility? 
			_________________  MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB  | 
	|||||||

Sorry  

No sej clean install je pomagal in zdaj mi vse dela BP 
  | 
	|||||||

Nope tudi to ni pomagalo

| 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |