Namestil sem si novi Toast 7 ..... lepši in mislim, da boljši izdelek od prejšnje verzije (6)!
| Toast Titanium X 7 | ||||||||
:mac:
Namestil sem si novi Toast 7 ..... lepši in mislim, da boljši izdelek od prejšnje verzije (6)! |
||||||||
|
in namen tega sporočila je... ?
|
|||||||
Forum je namenjen temu, da si izmenjamo izkušnje ter da skupaj pridemo do rešitev ko pri komu pride do kakšne težave ali problema. Če si pa kdo kupi in namesti kakšen nov program pa mislim, da tega ni potrebno objavljati na forumu.
-krzo |
||||||||
Saj je dal mnenje da je 7ka boljša od 6ke. Kaj zdaj? Enkrat pravte naj čim več sodelujemo in zdaj ga vsi napadate? ej ej
Ja, pa še to da toast 7 ne dela več na g3 mašinah! _________________ Welcome back! |
||||||||
|
pa res, zahteve za Toast 7 so visoke...
http://www.roxio.com/en/products/toast7/system_requirements.jhtml |
|||||||
:mac: Namej je bil ta, da poudarim lepši izgled in kvaliteto programa! |
||||||||
... a sem samo jaz spregledal ali Roxio res nima variante upgrada Toasta iz 6 v 7?
|
||||||||
stvari, ki mislim, da se niso popravle v toastu 7:
-------------------------------------------------- - Če daš v preferencah, da ti po zaključku zapisa izvrže cd, te vseeno na koncu peke še enkrat vpraša - Mac and Pc sessions problem pri Mac OS X, ki ne bere potem vseh sekcij, nekatere lahko tudi povozi (rešitev ISO zapis) - Verfy po zapisu javlja errore, čeprav cd dela normalno in je normalno zapečen _________________ Welcome back! |
||||||||
Tile SuperDrive drajvi so čist zanič. Če nimaš pravega medija, ti sploh noče pisat na večji hitrosti DVDje kot 2x
|
||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |