kako film spraviti na iphone
|
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 03.02.2009 11:36:23 kako film spraviti na iphone |
|
Ni ravno grozna težava ampak kako naj prenesem film na iphone. Že z musko sem doktoriral. 
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Ruše |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 03.02.2009 12:07:17 |
|
Najprej ga moraš pretvorit v format .mp4 , ker .avi in podobnih iphone ne zna brat. Nato pa ga le odpreš z itunesom : FILE - ADD file to library in izbereš pretvorjen film.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: 1 Infinite Loop |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 03.02.2009 13:02:21 |
|
lahko pa si namestiš vlc4iphone (je na cydii), ki predvaja skoraj vse kar se predvajati da.  Seveda potem filme kopiraš na iphone ročno (ssh/scp ali kak FTP odjemalec) in ne preko itunes.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 03.02.2009 13:09:52 |
|
benzoo je napisal/a: | lahko pa si namestiš vlc4iphone (je na cydii), ki predvaja skoraj vse kar se predvajati da. Seveda potem filme kopiraš na iphone ročno (ssh/scp ali kak FTP odjemalec) in ne preko itunes. |
Pa si to probal?
Ker meni ni predvajal skoraj nic... pa se tisto, kar je, se je zatikalo  Tako,d a ob nadgradnji pred nekaj dnevi, sploh nisem vec gor tlacil...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 03.02.2009 13:15:17 |
|
Jest je napisal/a: | benzoo je napisal/a: | lahko pa si namestiš vlc4iphone (je na cydii), ki predvaja skoraj vse kar se predvajati da. Seveda potem filme kopiraš na iphone ročno (ssh/scp ali kak FTP odjemalec) in ne preko itunes. |
Pa si to probal?
Ker meni ni predvajal skoraj nic... pa se tisto, kar je, se je zatikalo Tako,d a ob nadgradnji pred nekaj dnevi, sploh nisem vec gor tlacil... |
Tudi jaz imam tako izkušnjo. VLC - ne, hvala.
LP
-J
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 03.02.2009 15:16:39 |
|
Jest je napisal/a: | benzoo je napisal/a: | lahko pa si namestiš vlc4iphone (je na cydii), ki predvaja skoraj vse kar se predvajati da. Seveda potem filme kopiraš na iphone ročno (ssh/scp ali kak FTP odjemalec) in ne preko itunes. |
Pa si to probal?
Ker meni ni predvajal skoraj nic... pa se tisto, kar je, se je zatikalo Tako,d a ob nadgradnji pred nekaj dnevi, sploh nisem vec gor tlacil... |
Tudi pri meni je bilo isto ko sem pred kakim mesecem probaval. 16. januarja je izšel update in sem bral, da je dosti stvari izboljšanih. Sem ga inštaliral, samo kak film moram dat še gor da sprobamo vso zadevo =)
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 03.02.2009 16:00:32 |
|
Pa si to probal?
Prav veliko res nisem probaval, sem pa nekaj serij pogledal brez problema. Večji problem je, da "moraš" filmčke recodad na nižjo resolucijo, saj ti v nasprotnem poberejo preveč prostora.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 03.02.2009 17:29:36 |
|
benzoo je napisal/a: | Jest je napisal/a: | benzoo je napisal/a: | lahko pa si namestiš vlc4iphone (je na cydii), ki predvaja skoraj vse kar se predvajati da. Seveda potem filme kopiraš na iphone ročno (ssh/scp ali kak FTP odjemalec) in ne preko itunes. |
Pa si to probal?
Prav veliko res nisem probaval, sem pa nekaj serij pogledal brez problema. Večji problem je, da "moraš" filmčke recodad na nižjo resolucijo, saj ti v nasprotnem poberejo preveč prostora. |
Ce jih ze moras recodat, potem je cisto ista figa, ce jih konvertiras v iPhonu ustrezen format in gledas potem s pomocjo vgrajene aplikacije  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 03.02.2009 19:30:03 |
|
Jest je napisal/a: |
Ce jih ze moras recodat, potem je cisto ista figa, ce jih konvertiras v iPhonu ustrezen format in gledas potem s pomocjo vgrajene aplikacije ... |
Maš res.  Sicer pa se tega lotim samo takrat, ko si naredim "zalogo" video materiala... za na avion ali kaj podobnega. 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 03.02.2009 22:37:45 |
|
No iz vsega sklepam da se to ne da tako elagantno kot bi od slavnega iphona pričakoval  V bistvu sploh ne rabim ker se ne vozim z avioni - me je samo firbec matral.
|
 |