Jabuk
odstranitev iTunes library in ponovno dodajanje playliste
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 29.10.2008 15:02:07
odstranitev iTunes library in ponovno dodajanje playliste
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ker je hčerki bolj všeč moj mac, kot njen PC je sedaj prvič prišlo do problemov. V iTunes mi je zbrisala vso library, kar še ni tako velik problem, ker so vsi fileti na zunanjem disku. Problem je ker so komadi tudi izginili iz playlist iz katerih so se sinhronizirali naši iPodi. Nekako mi je "tečno" ponovno dodajati vse albume, komade, filme v playliste in me zanima, če lahko na kateri način rešim zadevo, da mi ne bi pri ponovnem priklopu zbrisalo cel iPod.

Upam, da sem bil dovolj jasen in da se najde rešitev. Hvala...
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 29.10.2008 15:17:14
Če uporabljaš TimeMachine backup, potem lahko library restoraš iz backupa.
Druge opcije pa tu ne vidim...
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 07.11.2008 21:43:48
Imam problem. Na ipod touch sem dala komade istega izvajalca, iz iste plošče, tudi vsi podatki o plošči so vnešeni v more info. V iTunesih pa mi te komade vrže v 2 albuma z istim izvajalcem in istim imenom. Komade razdeli - v eni mapi jih je 8, v drugi 3. Pregledala sem vse podatke, če so kje kakšne info razlike ampak jih nisem našla. Ima kdo kakšno idejo?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 07.11.2008 23:45:15
@Japkica
Označi vse komade v iTunsih in z desnim klikom izberi Get Info. Poglej če so vsi podatki res enaki oz. jih še 1x ponovno napiši in klikni OK. Če tudi to ne pomaga, pojdi ponovno pod Get Info->Options in odkljukaj Part of compilation in izberi yes iz menija ter ponovno klikni OK. Moralo bi pomagati.

@lakiluke
Kar se hčerke tiče in njenega očitnega zanimanja za svetleče jabolčke Very Happy, pa ti svetujem, da ji ustvariš poseben račun samo za njo z uporabo Parental controls v System Preferences, tvojega pa zaščitiš z geslom. Tako ne boš imel nikoli več skrbi, da bi ti pomotoma kaj narobe naredila ali izbrisala. Wink

BTW, izgubljene playliste lahko restoraš iz iPoda s pomočjo Senutija. Wink

LP, JJ
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani