Jabuk
MACBOOK TIPKE ZA SLOVENSKO TIPKOVNICO
Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.11.2008 22:56:23
MACBOOK TIPKE ZA SLOVENSKO TIPKOVNICO
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
pozdrav,
a ve kdo kje se da dobit posamične tipke za macbooka in kolko je to kaj drago, da ti jih vstavijo na servisu?
lp
Jablanator

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 21.11.2008 07:06:16
Re: MACBOOK TIPKE ZA SLOVENSKO TIPKOVNICO
nverdnik je napisal/a:
pozdrav,
a ve kdo kje se da dobit posamične tipke za macbooka in kolko je to kaj drago, da ti jih vstavijo na servisu?
lp

Kolikor jaz vem se posamičnih tipk ne da dobiti, temveč samo celotno tipkovnico... pride pa okrog 100 € če me spomin ne vara... je pa res da lahko potem na eBayu prodaš staro tipkovnico za rezervne dele...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 21.11.2008 07:29:14
Kolker js vem, pride bliže 200 EUR Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 21.11.2008 08:31:43
z ddv-jem za mbp 17'' te košta nekaj manj kot 100€. kupil pred dvema mesecema. seveda mi niso hoteli prodati brez servisa in vgradnje za kar je bil potreben manjši kreg. tipkovnica srečna in vgrajena na "lastno odgovornost" brli pod mojimi prsti.

kupil na fmc servis. dobavni rok cca. 3 tedne.

Wink
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 21.11.2008 17:25:32
Pa kaj je s temi našimi firmami.. Ni čudno da ljudje servisirajo računalnike v Avstriji. Tudi sam sem se zanimal za Slo tipkovnico za MB Black pa v Gradcu sploh ni bilo nobene panike... Cena je 119 eur, nobeden ne komplicira... Naši pa že tako nič ne prodajo, potem te pa še pri servisu oberejo.
Evo še ena naša cvetka:
Koda:
Nobena komponenta ni bila vgrajena naknadno z dobavami s strani lokalnih dobaviteljev (npr. trdi disk). Le tako vam lahko jamčimo, da so vsi vgrajeni deli 100% certificirani in podprti z garancijo s strani podjetja Apple Inc. Za doplačilo vam lahko lokalno vgradimo le dodatni pomnilnik, katerega vgradnja NE predstavlja zahtevnega posega v MacBook, kot to npr. velja za zamenjavo trdega diska, kjer je potreben RESNEJŠI servisni poseg v ohišje MacBook.

Najbrž še nobeden ni pokrova za baterijo odpru, kajti direktno pod njim se nahaja disk, ki ga z odvitjem enega vijaka z lahkoto odstraniš.
Očitno, pa odvitje enega samega vijaka za naše servise predstavlja resen poseg..haha

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 21.11.2008 17:35:13
To velja za prejšnji model.

LP
-J
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 21.11.2008 17:38:48
sej razumno je, da se s tem zavarujejo. pač. garancijski pogoji. prav. ampak gre za neka pametna odstopanja oziroma prilagodljivost, kot mi temu pravimo.

in če povrhu vsega sam HOČEM posegati in pri tem vztrajam, potem je to moj problem. ne pa da mi prodajalec zafilozofira do onemoglosti.

tudi sam sem preveril dobavljivost slo tipkovnice v m-store kjer sem tudi nabavil svojega mbp-ja, še predno sem jo nabavil pri nas in sem jim tudi poudaril, da je bil kupljen pri njih. ponudbo sem prejel v roku 2 minut. na mejl, brez dodatnih stroškov. in predvsem brez nepotrebnega filozofiranja...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 22.11.2008 15:16:00
nverdnik je napisal/a:
pozdrav,
lp

Probaj za posamezne tipke na tem naslovu: http://www.powerbookmedic.com/xcart1/product.php?productid=16959
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 22.11.2008 16:05:05
MuLTI je napisal/a:
nverdnik je napisal/a:
pozdrav,
lp

Probaj za posamezne tipke na tem naslovu: http://www.powerbookmedic.com/xcart1/product.php?productid=16959

slovenskih tam ne bo dobil, sicer pa piše, da razn črnega backspaca, nobena ni na voljo
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani