Prispevek: #1 Objavljeno 09.09.2018 20:03:26 Iphone 7 se ne prižge
Ob uporabi app Youtube je iphone ugasnil. Se ne konekta z iTunsi in tudi z recovery in z DFU in kombinacija start gumba in down volume ne dajo rezultata. Starost 9 mesecev in nakup v Big Bangu. Iphone se je normalno uporabljal do danes. Ali je še kakšna možna solucija ali pa ostane le servis. Kateri ?
Prispevek: #2 Objavljeno 09.09.2018 20:48:35 Re: Iphone 7 se ne prižge
andrejsten je napisal/a:
Ob uporabi app Youtube je iphone ugasnil. Se ne konekta z iTunsi in tudi z recovery in z DFU in kombinacija start gumba in down volume ne dajo rezultata. Starost 9 mesecev in nakup v Big Bangu. Iphone se je normalno uporabljal do danes. Ali je še kakšna možna solucija ali pa ostane le servis. Kateri ?
Prispevek: #3 Objavljeno 09.09.2018 20:55:08 Re: Iphone 7 se ne prižge
Morda je šla matična, kot pri meni. Jaz sem prvo mislil, da je šel nek čip, ampak nekam sem ga nesel na pregled in je bilo rečeno, da je crknila matična, kar je bilo znano pri iPhone 7.
Prispevek: #5 Objavljeno 10.09.2018 09:03:28 Re: Iphone 7 se ne prižge
MarkTT je napisal/a:
Morda je šla matična, kot pri meni. Jaz sem prvo mislil, da je šel nek čip, ampak nekam sem ga nesel na pregled in je bilo rečeno, da je crknila matična, kar je bilo znano pri iPhone 7.
Jaz ga nisem dal popravljati, ker se ni splačalo.
Matična nikoli ne crkne, ker ne more. Vedno, če je napaka na matični plošči pregori kakšen element, ki je nalotan na njej. (čip..IC ali kajkšen drugi polprevodnik) lp
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.