Installer sources za iphone 2.1
|
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 28.10.2008 22:18:37 Installer sources za iphone 2.1 |
|
stvar je ta, da vcasih sem imela na iphone installerju fajn programe in igre kot npr. bejeweled oz. izoo, yatzee, itd... pred kratkim mi je fant instaliral novo verzijo 2.1 in seveda v installerju ne najdem nic, ne vem kako dodati sources, katere so prave itd.
Malo sem brala na forumu, da installer ni ok, naj raje uporabljam cydio, ampak na tej tudi ni nekak zanimivih programov in iger.
torej, kaj morem naredit, da bi dobila nazaj igre za krajšanje časa..
hvala!
p.s. prosila bi za navodila po korakih, ker se na te zadeve ne spoznam prav dobro.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 28.10.2008 23:33:19 Re: Installer sources za iphone 2.1 |
|
tashaaa je napisal/a: | stvar je ta, da vcasih sem imela na iphone installerju fajn programe in igre kot npr. bejeweled oz. izoo, yatzee, itd... pred kratkim mi je fant instaliral novo verzijo 2.1 in seveda v installerju ne najdem nic, ne vem kako dodati sources, katere so prave itd.
Malo sem brala na forumu, da installer ni ok, naj raje uporabljam cydio, ampak na tej tudi ni nekak zanimivih programov in iger.
hvala!
p.s. prosila bi za navodila po korakih, ker se na te zadeve ne spoznam prav dobro. |
Mas v appstore tisoče igrc:)
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 29.10.2008 07:22:32 Re: Installer sources za iphone 2.1 |
|
tashaaa je napisal/a: | stvar je ta, da vcasih sem imela na iphone installerju fajn programe in igre kot npr. bejeweled oz. izoo, yatzee, itd... pred kratkim mi je fant instaliral novo verzijo 2.1 in seveda v installerju ne najdem nic, ne vem kako dodati sources, katere so prave itd.
hvala!
p.s. prosila bi za navodila po korakih, ker se na te zadeve ne spoznam prav dobro. |
Prvi dve igri, ki si jih nastela, nista niti iz Installerja, niti iz Cydie ampak iz AppStore-a  ... Yatzee pa nevem...
Bejeweled 2 >> http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=284832142&mt=8
izoo >> http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=291945479&mt=8
V Installerju je bore malo... vecina zadev je na voljo preko Cydie... ali pa preko uradnega Applovega nacina > iTunes Store oz. AppStore ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 29.10.2008 09:33:31 |
|
hvala za info, si za appstore si moram se samo account naredit. Sem pa si v cydii instalirala neke sms bubbles, ampak se mi ne prikazejo. Bi prosila, ce mi kdo pove, kako zadeve aktivirat, ce jih instaliras na cydii.
Hvala!
|
 |
Jablanator
Kraj: Koper |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 29.10.2008 10:12:32 |
|
tashaaa je napisal/a: | hvala za info, si za appstore si moram se samo account naredit. Sem pa si v cydii instalirala neke sms bubbles, ampak se mi ne prikazejo. Bi prosila, ce mi kdo pove, kako zadeve aktivirat, ce jih instaliras na cydii.
Hvala! |
Moraš imeti Winterboard, v katerem vklopiš bubblse, Teme, Raznorazne modifikacije baterij, itd.
_________________ MacBook Aluminum, Hackintosh ; iPhone 3G 16GB White 2.2 ; iPod 30GB
Moj blog
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Vulcan |
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 29.10.2008 13:42:33 |
|
Samo opomba glede Bejeweled, v slovenskem Itunes storu ga zal ni in, ce nimas US accounta je potem lahko alternativa Diamond Twister, s katero sem sicer na 2.0 verziji imela probleme, na 2.1 pa dela odlicno. Priporocam nalaganje iz Appstora preko racunalnika, ne direkt na Iphonu, ker je igrca kar obsezna (65Mb).
|
 |