ali kdo uporablja bet 365 na ipadu (ne kot app, ker ga še ni, ampak direkt na safariju??) problem je da pri pregledu tekem se ne vidi datuma in ure posamezne tekme....ali je to kakšna posebna fora??
Hvala...
| bet365 | |||
ali kdo uporablja bet 365 na ipadu (ne kot app, ker ga še ni, ampak direkt na safariju??) problem je da pri pregledu tekem se ne vidi datuma in ure posamezne tekme....ali je to kakšna posebna fora??
Hvala... |
|||
Stran je v Flashu,.
|
|||
Poskusi v brskalniku Skyfire.
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||
sem poskusila v skyfire-u..pa tudi nič
ammm? |
|||
tole je res kr neki...mora bit neka fora
|
|||
Kokr ti je reku iCharlie - stran je v FLASH-u in zato ti ne prikazuje vsega normalno.
|
|||
kar pomeni? a se to da rešit..?
|
|||
Da iNaprave ne podpirajo flasha
_________________ |
|||
bemtiš...
edin kar me bega in se mi zdi noro čudn je pa to, da edin najbolj pomembna infomacija odpade... torej datum in ura določene tekme... Hm? Whatever.... čudn..! |
|||
Mislim, da je edina rešitev JB iPada. Potem se nekako da uporabljat Flash. Nisem pa siguren, naj napiše nekdo, ki uporablja JB. Filozofija Appla je, da ne podpira zastarelih tehnologij, kot je naprimer Flash.
Nazadnje urejal/a iCharlie Ned 18. Mar 2012 19:48; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
sej majo čist ok filozofije...
|
|||
Se strinjam
|
|||
No, če koga zanima,....
fora je v iSwifter-ju |
|||
Mene pa zanima zakaj bwin na iPadu prikaze mobilno verzijo strani in ne normalno? Ker mene kr mine, da bi karkoli stavil ko vidim mobilno stran..
|
|||
ja to je to... naloži iSwifter... pa bo delal...
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |