Zivjo,
Kaksna je razlika ce monitor povezem preko Thunderbolt 2 porta na Thunderbolt port na ekranu ali preko Thunderbolt 2 porta na DisplayPort?
Monitor ima resolucijo 3440x1440
Povezujem pa na MBP 2013
| Thunderbolt 2 | |||
Zivjo,
Kaksna je razlika ce monitor povezem preko Thunderbolt 2 porta na Thunderbolt port na ekranu ali preko Thunderbolt 2 porta na DisplayPort? Monitor ima resolucijo 3440x1440 Povezujem pa na MBP 2013 |
|||
Na bi bilo enako ali podobno. Pri meni je slika maksimala na TB-DP. na MBP mid 2012. Mora biti pa dober kabel, da ne bo prekinjal...?
lp |
|||
OK, torej bom uporabil kar TB to DP.
Tnx |
|||
Glede slike pomoje ni neke razlike.
Edino usb priključki na ekranu pomoje ne bodo delali, če boš šel čez display port. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||
Če je tako, bom pa raje kupil Thnderbolt kabel. Ima kdo izkušnje z kitajskimi kopijami, ali bo treba dat 40eur applu
|
|||
Jaz sem thunderbolt kabel dobil skupaj z dockom. Sam 30, 40 eur je hitro za nek normalen kabel.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||
Se eno vprasanje. Navajen sem spreminjat glasnost zvocnikov preko tipk na macu. Se, da te tipke kako preprogamira, da bi upravljale glasnost zvocnikov v monitorju? Monitor bo prikljucen preko Thunderbolt-a, trenutno je se prek HDMIja.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |