sprite po tipkovnici | |||||
Imam pa zdaj tipke, ki se zatikajo oz je občutek, kot da so polne lepljive svinjarije (s spodnje strani). A je že kdo razdiral tipkovnico? Kako odstranit tipke, da jo bom lahko očistil? |
|||||
![]() |
|||||
Pod en kot tipke das nekaj in lepo dvignes in previdno vse spucas. |
|||||
![]() |
|||||
sam sem spreminjal z pa y na tipkovnici in gre, samo so zelo delikatne in moras pazit da ne zlomis tistih malih zaticov spodaj, ce ne bos mogo novo kupi. lp, M |
|||||
![]() |
|||||
Najbolj zaj..ana je bla tipka enter, spejsa pa se sploh nisem upal odpirat. ![]() Ampak zdej pa spet dela kot mora. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
svaka cast, ne vem ce bi upal tko razstavljat tipkovnico. si kaksno tipko unicu? lp, M |
|||||
![]() |
|||||
ne ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Stanje s preslednico je postajalo čedalje slabše in sem zbral pogum, ter jo očistil. Odstranil sem jo precej enostavno (zdaj celo poznam trik za še hitrejše odstranjevanje). Problem je nastal, ko sem jo hotel namestiti nazaj. Ni in ni se hotela pravilno zatakniti in sem porabil več kot pol ure, da sem jo spravil nazaj. In prešvical sem kot konj (pa vroče mi je ratalo...)! ![]() Kdor nima močnih živcev in mirne roke naj tega ne poskuša sam. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |