Jabuk
Problem: avtomatsko vračanje na HOME screen po jaibreaku!!??
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.10.2008 00:11:44
Problem: avtomatsko vračanje na HOME screen po jaibreaku!!??
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni!

Uporabil sem iskanje in pregledal nešteto tem, vendar odgovora na moj problem nisem našel.

Imam iPhone 3g 8g z firmwarom 2.1 jailbreakan z QwickPwn preko navodil na iClarified. Po jaibreaku mi ne pusti da odprem tovarniški meni CLOCK in mi po nekaj sek. avtomatsko vrne na home screen. Včasih se mi to dogaja tudi pri odpiranju zavihka contacts,mail. Nekje sem prebral da je potrebno ponoviti jaibreak.

Vprašanje št.2: ali lahko ponovim jailbreak tako, da ne izgubim inštaliranih programov,kontaktov, slik...? Ali avtomatska sinhronizacija v iTunes pred novim jailbreakom zadostuje za popoln restore v sedajšnje stanje? Ali lahko samo naložim custom firmware 2.1 (prilepljen v jabuk.si temi) preko iTunes tako, da ne povozim naloženih programov in datotek?

Najlepša hvala za odgovore že vnaprej in lep pozdrav!
Jablanator

Jablanator

Kraj: M.Rakitovec
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 17.10.2008 08:15:46
Re: Problem: avtomatsko vračanje na HOME screen po jaibreaku
iMato je napisal/a:
Pozdravljeni!

Uporabil sem iskanje in pregledal nešteto tem, vendar odgovora na moj problem nisem našel.

Imam iPhone 3g 8g z firmwarom 2.1 jailbreakan z QwickPwn preko navodil na iClarified. Po jaibreaku mi ne pusti da odprem tovarniški meni CLOCK in mi po nekaj sek. avtomatsko vrne na home screen. Včasih se mi to dogaja tudi pri odpiranju zavihka contacts,mail. Nekje sem prebral da je potrebno ponoviti jaibreak.

Vprašanje št.2: ali lahko ponovim jailbreak tako, da ne izgubim inštaliranih programov,kontaktov, slik...? Ali avtomatska sinhronizacija v iTunes pred novim jailbreakom zadostuje za popoln restore v sedajšnje stanje? Ali lahko samo naložim custom firmware 2.1 (prilepljen v jabuk.si temi) preko iTunes tako, da ne povozim naloženih programov in datotek?

Najlepša hvala za odgovore že vnaprej in lep pozdrav!

Živjo!!!
Ja res je ,potreben bo novi quickpwn,ali kar je še bolje restore na original sw 2.1 in potem ponovni quickpwn ali costum firmware od Jest-a.(če boš dal costum firmware od Jest-a mora biti ravno tako narajen prej qickpwn)Tudi meni je tako nagajalo,šele po tretjem poskusu(quickpwn) mi ga je ratalo umiriti.Vse razen aplikacij lahko ponovno naložiš(contacts,beležke,in nastavitve,..)seveda le v primeru če ne boš stisnil v iTunes (set a new iPhone).Tako da nebi povozil tvojih programov na iPhonu ko boš naredil jailbreake pa mislim da ne gre.Saj če imaš plačane programe so le ti v večini vezani na serial number od tvojga iPhončka ,tako da ti ne bo treba še enkrat plačevati.
lp Dušan
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 17.10.2008 14:34:01
Re: Problem: avtomatsko vračanje na HOME screen po jaibreaku
To se meni redno dogaja, vse kar rabiš narediti je da ko ga prvič quickpwn-jaš, ga daš v DFU mode pa v Itunes daš restore, brez shift+restore, da ti ga restora na 2.1 (kar sam, se pravi v bistvu updata, ne rabiš sneti restore fila od 2.1), potem pa še enkrat uporabiš Quickpwn in stvar dela, se pravi da je 2X ko ga quickpwn-jaš dovolj da vse dela!

Magic
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 26.10.2008 12:32:23
REŠITEV PROBLEMA:

danes sem se nekaj igral in sem rešil problem. V settings/general/international spremenite format v US ali UK in nato resetirajte iPhonček (držiš home button + lock button nekaj sekund skupaj). Ko se uspešno resetira CLOCK funkcija spet dela in world clock, alarmi itd. je spet nazaj Cool

LP
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 26.10.2008 12:47:28
iMato je napisal/a:
REŠITEV PROBLEMA:

danes sem se nekaj igral in sem rešil problem. V settings/general/international spremenite format v US ali UK in nato resetirajte iPhonček (držiš home button + lock button nekaj sekund skupaj). Ko se uspešno resetira CLOCK funkcija spet dela in world clock, alarmi itd. je spet nazaj Cool

LP

Privzeto se postavi v US, ko ga restoras... Vsaj pri meni je bilo vedno tako, da ko ga frisno restoram, je vedno bilo nastavljeno na US ...

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani