Pojavila se mi je čudna težava, ki je nastala “čez noč.” Kar naenkrat je prenehal delovati pas tipk na žični apple tipkovnici. Kaj bi lahko bila težava? Se splača popravljati? Polita nikoli, vedno se je lepo delalo z njo.
Hvala za vsak nasvet
| Apple keyboard - del tipk ne deluje | |||
|
|||
Nek problem z vezjem? Verjetno več ni v garanciji ...
Ti imajo isti problem: https://discussions.apple.com/thread/5756443?tstart=0 |
|||
“Crknila” nisi edini moja se je tudi poslovila.
Lp _________________ Mac mini M2pro |
|||
Ni več v garanciji, seveda
|
|||
jaz sem svojo polil s sokom celi desni del, zdaj pa bo šla v pomivalni stroj in potem sušenje en teden
|
|||
V podjetju s 60-imi zaposlenimi, kjer je prisilna uporaba Windowsa, sva dva, ki nama je crknilo nekaj tipk na Applovem prenosniku. Meni se zdi to "serijska napaka" oz. ena od sibkejsih tock, ki se pokaze po parih letih. Sicer se ne morem pritozevati: tiste tipke so bile delezne kar velikega stevila pritiskov (pokvarile so se po osmih letih, pri cemer uporabljam prenosnik prakticno ves delavnik + doma, in precej tipkam).
V Hruski v Ljubljani ti tipkovnico menjajo za cca. 200 EUR. Na e-Bay-u jo lahko kupis za cca. 20 EUR, ampak samopopravilo je kar izziv. Jaz jo imam doma, a se nisem zbrala poguma za menjavo. Medtem sem si kupila eno malo lustkano zunanjo Logitechovo za 20 EUR, ki tocno pase na prenosnik, tako da lahko nemotemo uporabljam tipkovnico + trackpad. Tipke sicer delajo-ne-delajo. |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |