| iPhone vodotesni ovitki/torbice | |||||||
Nazadnje urejal/a Jest Sob 13. Avg 2016 05:56; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
http://www.ispazio.net/44230/liphone-3gs-resistente-allacqua-ovviamente-un-fake
naj bi biu fake posnetk |
|||||||
Otroci, ne poskušajte tega doma
|
|||||||
Ker debil.
|
|||||||
Tudi sam sem danes preizkusil 3GS-ja pod vodo (v bazenu) in sem presenečen nad kvaliteto video posnetka:
Skok v vodo s telefonom v roki: Pa še skok v vodo: Pa še plavanje pod vodo: Don't try this at home |
|||||||
Ti to resno, skočil v bazen s telefonom, vrednim 720 EUR?
LP -J |
|||||||
Ja, res ja, v bistvu gre za 16GB model, tako da je bil 100€ cenejši
Tukaj pa še en screenshot med uploadanjem videa na YouTube: |
|||||||
u tist čist upilen:)
A stvarno s telefonom ni nič narobe? še kar deluje? Slika je fenomalno dobra, čeprav kar malo dvomim, da je res z iPhone-om posneto. Če pa je, pa kapo dol! |
|||||||
omg
|
|||||||
Saj ne morem vrjet
|
|||||||
To skoraj ne morem verjeti ...
|
|||||||
pač ga daš v kako nepropustno ohišje in skočiš
|
|||||||
Hehe... kako nekateri nasedejo samo ker ni napisal vsega... Skocil je res v vodo... in snemal tudi z iPhone-om... vendar je verjetno uporabil kaj takega:
Tudi pri enem filmcku je tak namig pri komentarjih |
|||||||
sem mislil da je uporabil nekaj takega ampak on ni nič napisal tak da naj sam pove kako je na stvari |
|||||||
Je napisal... na Youtube pri komentarjih ![]() |
|||||||
aha, okej. pa smo ugotovili;) P.S. a bi mi prosim povedal kako na macu narediš printscreen? |
|||||||
|
|||||||
hvala! |
|||||||
Se je pa razvila debata:) Tako je, telefon sem imel v voditesni vrecki, namenjeni prav za ta namen-do sedaj sem jo uporabljal z digitalnim fotoaparatom, sedaj je prisla pa prav se za iPhone:) In zanimivo da touchscreen deluje tudi cez vrecko, tudi z mokrimi prsti. Bom danes ali jutri se z digitalcem posnel video iz drugega zornega kota:)
|
|||||||
ja je kar debata nastala, ker nisi najprej napisla, da si uporabil vrečko
Nazadnje urejal/a sussi Ned 26. Jul 2009 12:15; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |