Podjetje Digital River v sodelovanju s podjetjem Apple razvija igre za naslednje predvajalnike iPod. Igre bo mogoče kupiti v spletni trgovini in naložiti na svoj iPod.
Povezava!
| iPod in igre | ||||||||
|
Podjetje Digital River v sodelovanju s podjetjem Apple razvija igre za naslednje predvajalnike iPod. Igre bo mogoče kupiti v spletni trgovini in naložiti na svoj iPod.
Povezava! |
|||||||
|
Kaj pravite vi? Ali so potrebne igre na MP3 predvajalniku?
|
|||||||
|
Sicer je razumljiv korak... ozrimo se na mobilne telefone, ki so poželi velik uspeh s samimi igrami (J2ME in C/c++ v navezavi z OS Symbian).
Prosim...oh, prosim...oh, prosim...izdajte SDK!!! in ja uporabnost iPoda se bo drastično povečala |
|||||||
jaaaaa res bi blo dobr, če bi lahko kšne nove (warez) špile gor deval
|
||||||||
Jaz pogrešam tetris...
_________________ we are of borg |
||||||||
Pac man mora bit zraven. To je legendarni špil.
|
||||||||
Vbistvu ce pogledamo na stvar realno je tako. iPod je namenjen glasbi in velikim ljubiteljem raznih zvrsti, ki jih imajo lahko vedno v zepu. Sej ce je kdaj dolgcas se pac zaigras igrico na ipodu, ni pa to primarna stvar tega applovega mojstra. Tudi sam imam 20gb photo in se do zdaj nisem zaigral nobene igre, ker po mojem pri taksni izbiri glasbe skoraj ne more biti dolgcas, tisti ki so pa zagreti igricarji pa je zato tukaj Playstation portable, Gameboy itd..., saj si niti ne morem predstavljati kako sploh bi lahko igral kaj zahtevnega na ipodu z tem touchpadom.
|
||||||||
Kdor pa rad igra bo pac to delal se na ipodu
|
||||||||
eno leto kasneje, in se zmeraj nobene igre?
|
||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |