Mogoce malo cudno vprasanje pa vseeno. Kaksno podlogo za misko uporabljate? Iscem neko tako, da bo mis po njej cimlepse drsela ter, da bi se stilsko ujemala z iMacom. Mis, ki bo drsela po njej je mx master 2s.

| Podloga za misko | |||||

Mogoce malo cudno vprasanje pa vseeno. Kaksno podlogo za misko uporabljate? Iscem neko tako, da bo mis po njej cimlepse drsela ter, da bi se stilsko ujemala z iMacom. Mis, ki bo drsela po njej je mx master 2s. 

| 
	|||||

Tole... bomba

Pa se k iMacu pase http://m.ebay.com/itm/220x180mm-Aluminum-alloy-Mousepad-office-game-metal-super-smooth-mouse-wrist-pad-/272583011131?var=&hash=item3f7736ab3b%3Am%3AmX424ANIUToVU388KDIA6cA&_trkparms=pageci%253A895cbe95-8766-11e7-a1fd-74dbd18011d5%257Cparentrq%253A0b2c62d315e0aa12eaf33fa4ffee0a3e%257Ciid%253A3 ![]()  | 
	|||||

Glavno je, da paše vse skupaj in da je vse brezžično in poravnano z mizo na 90 stopinjski kot. Miza mora biti čista in na njej max 5 stvari. To je tipičen mek OCD uporabnik - bolnik. 
			_________________ Najprej , potem pa žena in otroci.  | 
	|||||

Hudo, sem naročil. Tnx  | 
	|||||

Jaz pa ta Magic Mouse ne morem uporabljat. Prekleto neergonomska zadeva. 

| 
	|||||

Magic mouse tudi jaz ne uporabljam. Mx master 2s je zakon. 

| 
	|||||

Logitech ti uniči celotni Apple dizajn. 
			_________________ Najprej , potem pa žena in otroci.  | 
	|||||

Res? Nisem vedel. Jaz uporabljam navadno črno Genius miško za 6 EUR. Zraven pa še Logitechovo K750 Solar Mac Edition tipkovnico v črni barvi Zanimiva mi je tudi Cherryjeva serija Gentix.  | 
	|||||

Se strinjam!  | 
	|||||

Sicer nisem zahteven uporabnik, ampak Magic mouse mi nekako odgovarja. 

Kar mi je predvsem všeč je touch scrol, brez koleščka, brez umazanije in še v vse smeri. Če bi kaj takega vgradili v bolj ergonomično miško kot so Logitech MX, bi bila najboljša miška  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |