Cena: 819evrov
Ta forum berem redno pa nisem zasledil da bi to kdo omenil.
lp
| iphone 3g v big bangu | |||||||
Ko sem se danes po naklucju sprehajal bo mariborskem big bangu (prej bof na trzaski) sem, glej ga zlomka, opazil, da prodajajo iphone. S prva sem mislil, da je to stara generacija, potem pa vidim da je v prosti prodaji in to nov model. 3g!
Cena: 819evrov Ta forum berem redno pa nisem zasledil da bi to kdo omenil. lp |
|||||||
SAMO MALO? KOLKO JE CENA???!!!!!!!????!!!???? 800E? haha
Nazadnje urejal/a Ronster Tor 07. Okt 2008 15:43; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
prav si prebral ja
po moje je to kaka cudna zadeva iz crnega trga. |
|||||||
Ja tut jst sm ga že opazu v Ljubljanskem big bengu/BOF-u ce na pa drži 819e za 8GB.
|
|||||||
ja tudi v kopru imajo 8 gb model za 819 eurov
|
|||||||
svaka cast, ce jim ga uspe prodat. vsej enega!
|
|||||||
seveda jim ga bo. eni pac ne vejo da je na vojo v italiji in koliko tam stane. lamerji pac.
lp, m |
|||||||
To je zrelo za prijavo
|
|||||||
Zakaj pa za prijavo? Saj ga prodajajo legalno. Predvidevam, da so jih kupili v Italiji, sedaj pa jih prodajajo v Sloveniji.
|
|||||||
Kolikor sem seznanjen so v bivšem bofu prodali vse - 3komade
|
|||||||
hehe, če je še kdo zainterisiran kupec ga imajo še v big bangu v Celju
|
|||||||
Cena? |
|||||||
Saj pise v prvem sporocilu >> 819 € |
|||||||
Js tudi ne vidim nič nelegalnega v tem, pa sem pravnik po izobrazbi in službi Če pač eden uspe neki prodat s 100% dobičkom, je to njegova dobra podjetniška žilica. Vprašanje samo, koliko dodatnih stroškov ima s tako zadevo in če je potem dobiček res še vedno 100%, ko vse stroške všteješ (tudi držanje blaga na zalogi je strošek, ker izgubljaš obresti od vrednosti predmeta za čas od nabave do prodaje). |
|||||||
Ful ugodna cena res
|
|||||||
Men se zdi da sem dal za LGjev LCD ene 600€
|
|||||||
jaja cena je 819€, moje razmišljanje je da ima takšno maržo zato da pokrije morebitne stroške črnega trga
|
|||||||
Ni vreden....
|
|||||||
200€ zraven in dobim že MacBooka, ki je tudi prenosen.
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |