Zdravo!
Z Automator-jem sem izdelal da se prenašajo datoteke iz enega zunanjega diska na drug zunanji disk.
Pri prenosu mi javlja, da ne more prenesti .DS_Store datotek. V čem je štos, kaj lahko naredim?
Hvala!
lp
| izvajanje akcije z Automator | |||||
Zdravo!
Z Automator-jem sem izdelal da se prenašajo datoteke iz enega zunanjega diska na drug zunanji disk. Pri prenosu mi javlja, da ne more prenesti .DS_Store datotek. V čem je štos, kaj lahko naredim? Hvala! lp |
|||||
Dvomim, da boš te datoteke potreboval, saj se ti bodo ustvarile prvič, ko boš v finderju odprl kako mapo z prenešenimi fajli. .DS_Store datoteke namreč vsebujejo postavitev datotek, slike ozadnje ipd.
|
|||||
fora je ta da jaz teh datotek fizično ne vidim. ko pa kopiram iz enega diska na drugega mi javi error, kot sem napisal. lp |
|||||
Moral bi najprej pobrisat vse .DS_Store in potem kopirat.
Z automatorjem drugace ne bo slo, razen ce bos shell skripto gnal z njem. |
|||||
Živ,
napravim skripto v automatorju za download slik (odpre izbran url, odpre thumbe, jih downloada in shrani na disk ter uvozi v iphoto). Skripta ne dela z picasa web albumom, javi napake. Dela pa samo pobiranje thumbov, ampak to ni uporabno. Če mu rečeš naj pobere url je, se tam ustavi in traja kako minuto da javi napake. kaka ideja?? hvala za pomoč! |
|||||
Lahko pokažeš ta automator ?? |
|||||
bi z veseljem pa mi moj IQ ne zadostuje za pastanje slike...
torej, bi mi lahko kdo prosim razložil kako se slika prilepi. Sem gledal v search in v pravila uporabe foruma, pa razen zakonskih določil nise našel ničesar- hvala! |
|||||
Ne moreš prilepit slike, ki je na tvojem računalniku. Shrani jo na shrani.si, pa potem vstavi kodo za forum |
|||||
Ok, hvala lepa. Račun kreiran, slika bo čez 1h gor.
|
|||||
se opravičujem, izpadam neresen, ampak mi shrani.si javlja napako.
Ima kdo alternativo shrani.si? |
|||||
Poskusi z Skitch |
|||||
meni tudi shrani.si na macu noče naložit... tako da imam sedaj skitch
|
|||||
ok hope it will work:
torej yadeva na picasa web albumih ne odpre slik in jih ne potegne na disk. Če dam samo thumbunailes potem jih povleče bp. Kdo kako idejo? |
|||||
Pa še nekaj,
bi bilo možno napraviti rename datoteke in hkrati dopisati izvajlca (mp3) ali celo album... to bi bilo super, kerje potem iskanje v itunes precej lažje. hvala |
|||||
anybody?
|
|||||
Hmmm, tale automator je kar zanimiv ... ampak, če je človek "dunkl" ....
Jaz bi pa rad nekaj takega: 1. Ko Zune zdownloada .avi file 2. Prenese ta file v VideoMonkey in pretvori v ATV file 3. Ko to naredi, ga prenese v iTunes knjižnico A se da to z Automatorjem naredit? _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |