Danes mi je kolega poslal MMS in ga nisem dobil potem je poslal moji ženi in ga je normalno dobila... ipcc imam od @mikrohard-da internet dela mms-pa ne dobivam... Ima še kdo na tušu te težave z novim iphonom?

| MMS TušMobil in iPhone 3GS ne sprejema!!! | |||||

Danes mi je kolega poslal MMS in ga nisem dobil potem je poslal moji ženi in ga je normalno dobila... ipcc imam od @mikrohard-da internet dela mms-pa ne dobivam... Ima še kdo na tušu te težave z novim iphonom? 

| 
	|||||

Za MMSe ter .ippc datoteke obstaja že vsaj 5 tem, če ne več!

Kaj ne moreš vprašat že v eni obstoječi?  | 
	|||||

Obstaja samo za vse drugo ne pa za problem... Govori se le o 3.0 ne pa o novih 3GS ki niso JB... 

| 
	|||||

Meni na Tusu z novim Iphone dela MMS brez problemov. Sem pa jaz MMs nastavitve kar na roko prepisal v telefon. Uporabil sem podatke iz uradne tusevse strani, in ko sem ugasnil in nazaj prizgal telefon, MMS dela.  | 
	|||||

tudi meni zadaj dela vendar zdaj pa traja da pride ko ga pošlješ ravno tako pa da ga sprejmeš... 

| 
	|||||

No tisti MMS od kolega je tudi prišel vendar šele danes poslal pa ga je včeraj ob 18h prišel pa je danes ob 8h torej 14 ur po moje Tus "jebe". 

| 
	|||||

hmm, vi ki imate razpravo o iphone-ih, a to ste sli v IT in tam kupli 3gs-a al tusmobil spet kaj uvaza? 

| 
	|||||

IT 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |