Ima kdo za posodit? (prodat)
| Solarni polnilec | |||||
Rabil bi solarni polnilec ki bi bil sposoben polniti iPad (1). Pozna kdo kaj takega? Za 14 dni se odpravljam v puščavo pa bi kaj bral zvečer v šotoru.
Ima kdo za posodit? (prodat) |
|||||
Jaz imam tole in sem do sedaj rabil samo enkrat..sem mislil da bom večkrat v naravi
Prodam ti ga za 20€ če ti ustreza ![]() |
|||||
Me zanima. Mi poveš še kaj več lahko o polnilcu?
|
|||||
http://www.hocemto.si/darila/freeloader.html |
|||||
pomoje ma ta polnilec baterijo notr ki se polni z sončnimi celicami.. in potem iz baterije vn napolni ipada ali pa kako drugo inapravo
|
|||||
|
|||||
Izgleda točno to kar rabim. Si probal polnit, ti je polnil?
|
|||||
|
|||||
Si me prehitel ze z linkom, zato je zgledalo tako malo neumno.
|
|||||
Kako je s tem polnilcem...dejansko napolni inapravo al samo drzi nivo baterije??? Sam bi tudi rabil nekaj takega, ko hodim na vecdnevni ribolov!
|
|||||
kako je s tem polnilcem...je zadosti močan za ipad-a polnit al ne????
|
|||||
A ne delajo ti polnilci tako, da polnijo lastno baterijo, potem pa iz nje napolniš drugo napravo?
Zato je pomembno, kakšno kapaciteto ima interna baterija. V konkretnem primeru 1000mAh. iPhone ima sigurno večjo baterijo (pomoje vsaj 1500mah), tko da praznega ne more napolniti do konca. |
|||||
Najbolje da kupiš nek poceni polnilec z manjšo baterijo ki jo zamenjaš
|
|||||
|
|||||
Jst pa priporočam kaj takega : New Trent Baterija. Jaz imam sicer prejšno verzijo in je res zakon, ta nova pa ima dva usb izhoda, enega z 5V@1A in drugega z 5V@2,1A
|
|||||
najs
12000 mAh _________________ Iphone 7 Plus 256GB Macbook Pro 15 i7 Apple TV Apple Watch 3 Bico |
|||||
Zdravo.
Da ne bom nove teme odpiral skratka iscem solarni polnilec za svojega Iphone 7, oz. se boljse da ima dva USB-ja da lahko polnim se enega zraven. Iscem malo na Aliexpressu nekje do 24eur zaradi carine in tega. Mogoce kaksen predlog? LINK Kaj takega? |
|||||
Poglej koliko mA zmore solarna celica. Če imaš Powerbank 5000mAh in polnilec fila z 1A (1000mA) je zadeva polna v 5urah. Če da solarna celica od sebe 100mA, pa rabi 50ur za sfilat omenjeni powerbank. Išči Solar charger. Ne PowerBank s solar chargerjem. http://www.mobilesolarchargers.co.uk/shop/category/portable-folding-solar-chargers EDIT: Recimo za tegale so napisali, da rabi cca 1 teden, da sfila powerbank iz nule na polno. S tem, da je realna kapaciteta tega powerbanka manj kot 5000mAh in ne 10.000, kot navaja proizvajalec. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Jaz imam tole: https://en.sunnybag.com/collections/alle-produkte/products/solarpanel-leaf-plus
Zadeva je preizkušena in deluje res odlično seveda ni poceni. Pred tem sem uporabljal enega 50000mAh iz AliExpressa, ki je bila "poceni" 20€ vendar ni delala. Tako kot so napisali kapaciteta je bila fake in tudi polnil je skoraj teden dni kar je pa neuporabno, če si več dni zunaj in nimaš možnost elektrike. _________________ Lp Tom |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |