Največ uporabljam Safari, včasih naletim na kakšen page, ki ga ne zna premlet, takrat pa zakurblam FireFox... Z Opero sem se včeraj malo igral ...
| kateri web browser uporabljate in zakaj? | |||

Sam imam sicer inštalirane Safari 1.3, FireFox 1.0.4, Mozillo (1.7.11) in od včeraj še Opero 8.0.2... pa se malo sprašujem o smislu mojega početja   

Največ uporabljam Safari, včasih naletim na kakšen page, ki ga ne zna premlet, takrat pa zakurblam FireFox... Z Opero sem se včeraj malo igral ...  | 
	|||

Safari (95%) ostalih 5% pa Firefox. Ti procenti so mišljeni glede na moj čas, ki ga preživim na medmrežju.

-krzo  | 
	|||

Jaz samo Safari. 

| 
	|||

FireFox 99%

vasih kaj malega tudi Safarija zakurblam. Zakaj Lisička? Ker je po mojem boljša od Safarija pa luštne in uporabne Extensione, ki jih Safari (vsaj kolikor sem jaz gledal) nima.  | 
	|||

tudi samo safari. če se zgodi, da kaj noče odpret, firefox   

| 
	|||

bolj ali manj firefoxa oziroma od kar sem na tigru novo verzijo - deer park (ker je na zacetku delal bistveno boljse na tigru pol pa nisem vec gledal nazaj ... ) .. ostalo safari, vcesih opera in vcasih celo IE (predvsem za test strani) ...

| 
	|||

...shiira je pa men vsec ceprav jo vcasih kje zmanjka, ma pa recimo eno hudo stvar ki se ji rece expoze tab, in ti s pritiskom na eno funkcijsko tipko lepo razmece vse odprte tabe cez ekran. Drugac sem pa na safariju vecino casa. Ampak pomoje bolj stvar navade kot kaj drugega. 

| 
	|||

firefox .. optimzirana verzija za g5 ... samo sm mal jezen, k flash ga pa cist zalaga v nulo .... ce ma ker page flas nalozim v safariju 

| 
	|||

:mac: 

Jaz uporabljam večinoma Safari 2.0.1. .... nekaj malega pa Netscape (zaradi KLIKA in pa šolanja preko neta). Kdaj pa kdaj tudi Explorer in Firefox .. v procentih: 90% Safari 8% Netscape 1% Firefox 1% Explorer  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |