14. oktobra naj bi bile razkrite apple-ove jesenske novitete. Kaj pričakujete?
V kratkem nameravam kupit MacPro-ja; http://buyersguide.macrumors.com/[url] pravi, da bo kmalu nadgrajen...
Predvidevanja?[/url]
| Oktoberska strojna nadgradnja | |||||
14. oktobra naj bi bile razkrite apple-ove jesenske novitete. Kaj pričakujete?
V kratkem nameravam kupit MacPro-ja; http://buyersguide.macrumors.com/[url] pravi, da bo kmalu nadgrajen... Predvidevanja?[/url] |
|||||
Mac booki bodo skoraj 100% nadgrajeni ta mesec, verjetno tudi pro-ji
|
|||||
splača se počakat!
lp, M |
|||||
...pričakujem trenutne modele v kaki dobri akciji.
|
|||||
Novi macbooki bodo stoposto zažigal
|
|||||
Je že kje kakšna slika MB-ja kot smo vidl že sliko MBP-ja.
Edit: Že najdu nekaj slik na spletni strani makonje. Klik. |
|||||
Te slike mi niso prav nič všeč. Pomojem so fake.
|
|||||
Men se tut zdi bolj en fake
|
|||||
ne samo fake, tudi grdo.
|
|||||
ni mi cist jasno ampak a znate anglesko?
47 Best Pics of Apple Anticipation: Best iPod, iPhone, and Mac Concepts Pictured torej koncepti ki si jih je folk predstavljal v tem letu.. in nima nobene veze z bodocimi produkti.. |
|||||
Jap
|
|||||
moram rečt, da bral pa res nisem. |
|||||
lp, M |
|||||
Kot je že zapisano, prenosniki bodo zagotovo posodobljeni, čakam na novega MBP
|
|||||
Svetovno, več "brick" fotk ohišja |
|||||
|
|||||
Cena MB bo menda 800$
|
|||||
Glede na to, da prihaja recesija, bodo morali cene znižat, če jih bodo tel kaj prodat. |
|||||
|
|||||
To naj bi blo to, ja.
Nisem sicer zelo navdušen nad "prenovitvijo". Ne da mi ni všeč ampak kaj se je res spremenilo od prejšnjih? Ok, je celoten iz ALUja kar je ful hudo in veliko bolje od plastike (no vsaj jaz tako mislim). Obljubljali so sicer tudi da bodo "dramatically" stanjšali rob ekrana, kar jim pa ni nevemkako uspelo. Trackpad so povečali = zmanjšali so tipko, kar je dobra stvar, saj se res ne rabi tako velike kot je blo do sedaj. To je pa tudi več ali manj vse od zunaj. Upajmo torej da bo notri kaj več bonbončkov skritih. Zgleda da se držijo po Snow Leopardu - nadgradnja pretežno od znotraj. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 15, 16, 17 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |