Jabuk
Halcom in Mac OS X Mavericks
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.07.2014 13:35:12
Halcom in Mac OS X Mavericks
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mene zanima, če že obstaja kakšna možnost za prijavo v Safariju (lahko tudi Firefox magari) na Mavericksih s Halcomovim USB ključekom? Namreč nikakor da ga usposobim, da bi deloval ...

Na Halcomu sicer trdijo, da naj ne bi šlo ... ampak glede na objave na forumu sem poskusil tudi s tem:

"The programme can also be downloaded from: http://install.bankid.com" in s tem http://support.gemalto.com/index.php?id=usb_shell_token_v2gempckey

Ampak neuspešno, ker očitno ni za Maverickse ali kaj ... ??

Prosim za informacije, če se da kako rešit?! Ali bo treba Parallelse in Win7 dat gor?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 04.07.2014 07:36:17
Re: Halcom in Mac OS X Mavericks
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
spidi21 je napisal/a:

Prosim za informacije, če se da kako rešit?! Ali bo treba Parallelse in Win7 dat gor?

Ko skripta v aplikaciji pove strežniku na drugi strani, da je to MacOS in noben od pri njih potrjenih sistemov se vse to ustavi-no go!

Razen če bi imel kodo in bi se ti tvoj Mac predstavil kot Windows 7 npr in pol bi delalo, sem že videl pri enmu developerju k je nekaj delal s tem ... takrat so se menili, da bi banke plačale še mislim da 5mio SIT za varnostno preverjanje ali posamezna verzija MacOS ustreza varnostno... no to se še ni zgodilo.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani