LP
-J
| Vsi, ki hočete Macworld revijo | |||||
In ste iz štajerskega konca, mi je kolegica javila, da jo imajo v L'Eclercu v Mariboru, stane pa krepkih 14 EUR, kar je za moje pojme predrago sicer, ampak za redki nakup še OK.
LP -J |
|||||
S tem pa si mi sedaj polepšal dan !
Že nekaj časa razmišlam da bi se na to revijo naročil in jo prejemal iz otoka, vendar mi je predrago. Predvidevam da če jo imajo v Mariboru jo imajo v Ljubljani tudi. Grem jutri preveriti ali jo imajo ali ne. |
|||||
Bi šel kupiti, ampak ker sem kakšnih 40 minut oddaljen od Maribora se mi niti ne splača (razen če bi šel zaradi kakšnega drugega razloga).
|
|||||
dokler sem bil še dijak (se pravi cca 3-4 leat nazaj) so v ljubljani mel macworld
|
|||||
uu to pa je super samo cena pa je res malo pretirana
|
|||||
V Ljubljani imajo kar nekaj Mac revij (Macworld, Macaddict ...), že nekaj let jih dobite v konzorciju.
|
|||||
konzorcij?
|
|||||
Knjigarna Mladinska knjiga, zraven Name |
|||||
hi,
14 eurotov je malo preveč, iz Amerike, če jo naročiš jo dobiš za letno naročnino USD 44.97, cca EUR 32 (12 izvodov) === OFFER DETAILS Please enter my subscription to Macworld magazine. I'll pay just $44.97 for 12 monthly issues of Macworld. Added Bonus! I'll also receive Macworld's Weekly E-mail Newsletter, a FREE newsletter from Macworld.com with my order. Subscriptions must be prepaid in U.S. funds. === za elektronsko obliko pa USD letna naročnina znaša 19.97 |
|||||
@Ian Pratt: vendar če jo naročiš iz Amerike moraš plačati še poštnino, ki pa je verjetno kar draga.
|
|||||
...pa tudi DDV na Carinski pošti RS, predpostavljam.
Po mojem je naročilo v elektronski obliki najcenejše. |
|||||
Jaz sem jo eno leto prejemal v digitalni obliki za 12 USD na leto. |
|||||
Meni ni blo treba. Kot je bilo v drugi temi že povedano, je pa primerjava kvalitete UK/US verzije praktično nemogoča.. Je UK izdaja veliko kvalitetnejša. Sem se pa jaz odjavil, ker sem navajen novice spremljati preko RSS in sem dobival v večji meri stare info.. |
|||||
@Uros: koliko si pa potem plačal eno letno naročnino?
Drugače pa podjetje Distriest pri nas ponuja enoletno naročnino za Macworld US za 86.70€, za Macworld UK pa 145.96€. |
|||||
Sorry, res se ne spomnim, vem samo, da je bila naročnina na ravni slo revij. |
|||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 08:53; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Ne vem, če se splača naročiti na revijo, glede na to, da so na spletni strani macworld isti članki kot v ameriški reviji. Vsaj večina člankov.
|
|||||
Kaj pa poštnina in carina? |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |