Na voljo je iOS 10.3 beta za iPhone, iPad in iPod touch.
http://www.macrumors.com/2017/01/24/apple-seeds-first-beta-of-ios-10-3/
Nazadnje urejal/a iDavid4 Pon 27. Mar 2017 18:28; skupaj popravljeno 1 krat
| iOS 10.3.x | |||||
Na voljo je iOS 10.3 beta za iPhone, iPad in iPod touch.
http://www.macrumors.com/2017/01/24/apple-seeds-first-beta-of-ios-10-3/ Nazadnje urejal/a iDavid4 Pon 27. Mar 2017 18:28; skupaj popravljeno 1 krat _________________ |
|||||
No dark mode
![]() |
|||||
Kaj posebnega? Glede na to da so govorili da bo 10.3 imel kar nekaj sprememb? Ponavadi je kdo kaj napisal, če je bilo kaj novega
|
|||||
The upgrade to iOS 10.3 will bring a change to the iPhone's file system updating it from HFS+ to APFS, according to the release notes for iOS 10.3 beta 1.
File System Conversion When you update to iOS 10.3, your iOS device will update its file system to Apple File System (APFS). This conversion preserves existing data on your device. However, as with any software update, it is recommended that you create a backup of your device before updating. Apple File System is a new, modern file system for iOS, OS X, tvOS and watchOS. It is optimized for Flash/SSD storage and features strong encryption, copy-on-write metadata, space sharing, cloning for files and directories, snapshots, fast directory sizing, atomic safe-save primitives, and improved file system fundamentals. The upgrade to APFS is said to bring significant speed improvements and early testers of iOS 10.3 are already noticing the difference. |
|||||
_________________ |
|||||
Sem upal danes na public beto pa kot kaže nič nebo:(
Kkšna free registracija UDIDA? |
|||||
ne vem če je link še aktualen: http://www.redmondpie.com/install-ios-10-beta-ota-configuration-profile-without-udid-developer-account-how-to-tutorial/
sicer pa je bilo govora na forumu o neki francoski spletni strani, kjer se da dobiti profil za dev. account. ubistvu ga samo naložiš na telefon. če ne najdeš bo verjetno v roku 1 tedna release za public. mogoče še prej Jaz za 1x ostajam na official 10.2.1. me pa dejansko zanima kako bo tale novi file system (AFPS) vplival na delovanje |
|||||
Jaz ne opazim neke razlike
|
|||||
hehe Ok, ker eni pišejo da se opazi itd. no ja, bom kmalu videl na lastni koži kako pa kaj tnx za info |
|||||
sem že dobil profil brez registracije udida.... tko da se nalaga beta:D
|
|||||
10.3 public beta 1
_________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
Jaz sem si zdej updejal na 10.3 verzijo...prvi vtis: se mi zdi "hitrejsi" kot prej... Animacije ipd. 😉 _________________ iPhone X Silver 256 Gb MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb iPhone 7 Plus Silver 256 Gb iPhone 7 Black 128 Gb Watch Nike+ Series 2 iPhone 6s Silver 64 GB Watch 1st gen. Sport iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb iPad 64Gb 3G iPod nano 3rd gen. iPhone 3g 8 Gb |
|||||
Mal hitrejši je pa baterija tud ni nekaj briljantna Jo kar žre ☹😜 _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
In kako veš, da žre baterijo, če še niti treh ciklov nisi naredil na tej verziji? |
|||||
Ni za pretiravat s hitrostjo....
_________________ |
|||||
Pa vcasih se mi kar zacne gret. Pa ni nobenih aplikacij v ozadju, ki jih nebi zaprl. No ja, bodo ze popravli.
|
|||||
Sem videl takoj zjutraj ko sem ga odklopil iz polnilca Pa šel v službo tko k vsak dan in videl da mi je baterije požrlo več kot prejšni dan ali teden nazaj Zadovoljen z odgovorom 😛 _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
Beta 2.
_________________ |
|||||
men je na 10.2.1 apdejto
|
|||||
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |